tiistai 13. joulukuuta 2011

Ei näin!

Melkein jätin kirjoittamatta blogiin tänään, mutta pakko se on luikkia paikalle häntä koipien välissä, kun lupasin. Joo, loppurutistus ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Leivottiin esikoisen kanssa pipareita tänään, ja luvattoman monta meni omaankin vatsaan. Äsken mies teki itselleen makkaraperunoita ja taas allekirjoittanut oli täysillä mukana, söin varmaan enemmän kuin mies, huoh. No, nyt se on tunnustettu.

En suostu ajattelemaan, että loppurutistus oli nyt tässä, vaikka kieltämättä hetken kävi mielessä, että pitäisikö jatkaa vasta joulun jälkeen. Jostain syystä on ollut ihan vetämätön olo, ärsyttää kaikki eikä mikään huvita. Olen kiukkuinen ja turhautunut. Mutta ei tässä auta lyödä hommaa läskiksikään, näin nimittäin itsestäni sunnuntaina otetun kuvan ja voivoivoi. Kiva läskipussi leuan alla ja kunnon vatsamakkara vyötäröllä. Nyt jos jatkaisin hälläväliä-linjalla jouluun ja uuteen vuoteen, kesäksi kuntoon - projektista tulisi varmaan ainakin viisi kiloa vaikeampi! Ei, pakko ryhdistäytyä. Onhan tässä jo ryvettykin koko ensi vuoden edestä! :D

Jotta tulisi jotain positiivistakin raportoitua, niin liikuntalupaus on pitänyt. Eilen kävelylenkki ja tänään 1h40min crosstrainerilla.

Niin ja kiitos kommenteista edelliseen postaukseen! Ihan totta, että pitäisi pitää säännölliset ruoka-ajat ja muistaa proteiinit. Mulla ei tällä hetkellä toteudu kumpikaan, voisikohan siinä olla syy tähän vetämättömään lössöoloon? Huomisesta lähtien panostan noihin kahteen ja raportoin tuntemuksista tietysti tänne blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti