maanantai 2. tammikuuta 2012

Vatsani on pohjaton

Toinen päivä ilman karkkia on jo melkein takana. Ihan hyvä suoritus siihen nähden, että meillä on viisi suklaarasiaa keittiön kaapissa. Vähän väliä tekee mieli, mutta en aio antaa periksi.

Mutta ilmeisesti olen aikaisemmin täyttänyt aika ison osan päivän energiantarpeesta karkeilla ja suklaalla, en nimittäin muista, milloin olisin ollut näin nälkäinen. Tämä on ihan älytöntä suorastaan, olen syönyt tänään kuin hevonen, ja voisin syödä vieläkin jotain. Muistaakseni tänään vatsaani on päätynyt (veden lisäksi)


  • kahvia maidolla iso mukillinen
  • iso lautasellinen veteen keitettyä kaurapuuroa, mustikoita, kanelia
  • 2 dl proviva - hedelmämehua
  • lautasellinen lohi-perunasoselaatikkoa, tomaattia, kurkkua
  • ruispala (molemmat puolet), 60% oivariinia, Oltermanni-juustoa
  • esikoiselta pihistettyjä rusinoita pari kourallista
  • Brazil-appelsiinitäysmehua 2dl
  • kana-riisivuokaa lautasellinen (sis. täysjyväriisiä, paseerattua tomaattia, koskenlaskijaa, marinoimattomia broilerin filesuikaleita, vettä, mausteita)
  • lasillinen gefiluspiimää
  • klementiini
  • iltapalaksi purkillinen maitorahkaa, pari dl mustaherukoita, banaani, loraus proviva-hedelmäjuomaa, vettä ---> sekaisin smoothieksi

Minä, joka en välttämättä syö lämmintä ruokaa joka päivä, olen syönyt tänään kaksi sellaista! Tuntuu, että vatsa halkeaa, mutta silti voisin syödä vielä jotain, vähän on nälkä. Tosi outoa. Hyvähän se on, että tulee syötyä reilusti kunnon ruokaa, ja vielä hedelmiä ja marjojakin, mutta en sitten tiedä, miten tällaisella syömisellä laihtuu. Toisaalta ei mun tarvitse mitään hoppua tämän kanssa pitää, ja tarkoitushan oli kuunnella kehoa, ja kun kehoni nyt viestittää, että ruokaa on saatava, niin minähän syön. Niin kauan kuin syömiset ovat normaalia perusruokaa, en näe syytä rajoittaa niitä. Sitä paitsi nälkäisenä musta tulee kiukkuinen!

                                          (http://weheartit.com/entry/20233499)

Kävin muuten aamulla vaa'alla, ja se näytti melkein kaksi kiloa enemmän kuin viikko sitten. Ohhoh. Viikonloppuna on sitten luvassa tilannepäivitys mittojen ja kuvien kera.

Kivaa illan jatkoa, mä taidan lähteä jääkaapille.

edit. Lisätään listaan

  • fetasalaattia: fetaa (ei kevyt-), jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, oliiviöljyä
  • pari kourallista raffeleita

Ei ole enää nälkä, röyh.

3 kommenttia:

  1. Helpottaa kummasti karkinhimoa, kun syö kunnon ruokaa. Vie oman aikansa, että keho tottuu uuteen tilanteeseen ja sitä mukaa uskoisin näläntunteenkin tasoittavan.

    Meilläkin on kaapit täynnä karkkia. Toivottavasti avokki ottaa ne mukaansa, kun lähtee viikonlopuksi reissuun. Ei mua saa jättää niiden kanssa yksin noin moneksi päiväksi. Toistaiseksi taistelumielialani on saanut aikaiseksi sen, että mun ei ole edes tehnyt mieli karkkia, mutta se muuttuu silmänräpäyksessä :D

    VastaaPoista
  2. Aku, ihan totta, nyt jo tuntuisi olevan jonkinlaista näläntunteen tasoittumista havaittavissa. Tai sitten olen edelleen ähkyssä eilisen syömisestä. :D

    Kaapissa olevat karkit ovat vaarallisia, ne ovat liian lähellä heikon hetken iskiessä. Ilman tätä haastetta (ja blogissa uhoamista) olisin syönyt ne jo moneen kertaan. :D

    VastaaPoista
  3. Miksi koko vuoden syömättä? Siinä kärsii jo mielenterveys..ehkä :D
    jos syöt kerran/kk tai kerran/2kk niin et tule lihoomaan grammaakaan:)

    VastaaPoista