torstai 3. toukokuuta 2012

Onnettaren suosikki

Osallistuin Akun blogissaan järjestämään arvontaan ja VOITIN! Tänään postimies (tai -nainen se oli) soitti ovikelloa paketti kainalossaan. Harmi, että kamerasta on akku loppu, olisin mielelläni kuvannut palkinnon, mutta nyt on tyydyttävä sanalliseen kuvailuun. Palkinto oli aivan todella kiva, sisältäen Niken juomapullon, juomapullovyön, jumppakuminauhan ja Niken juoksusukat sekä ihanan kortin. :) Kiitos kiitos kiitos ihana Aku! <3 Juoksusukat pääsivät heti testiin, kävin 10 kilometrin kävely-hölkkä-lenkin, ja pakko sanoa, että on niillä aikamoinen ero tavallisiin puuvillasukkiin verrattuna! Mä en omista yksiäkään juoksusukkia ennestään, mutta nyt aion ehdottomasti käydä ostamassa muutamat lisää, että on aina lenkille puhtaat juoksusukat.

Toinen mieltäni piristänyt juttu oli Haaskalinnun antama tunnustus. Kiitos siitä! En ollut aiemmin törmännyt Haaskalinnun blogiin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, on nimittäin todella mukavan tuntuinen blogi! Löysin tunnustus-postauksesta muitakin itselleni entuudestaan tuntemattomia blogeja, kiva saada uutta luettavaa. Palaan tunnustukseen omassa postauksessaan tarkemmin. Mua alkoi kamalasti naurattamaan tänään aamulla kun luin Haaskalinnun edelliseen postaukseeni kirjoittaman kommentin:
Hei! Kun olet palannut repsahdukselta, täältä löytyisi sulle tunnustus.
Kuka voi tuollaisen kommentin jälkeen jatkaa repsahtelua hyvällä omalla tunnolla?! :D Parempi palata kilttinä tyttönä jälleen blogin ja terveellisen elämäntavan opettelun pariin... Kiitos siis Haaskalintu! :)

Olen kärsinyt melkein viikon flunssan kourissa, mutta tänään totesin, ettei tämä yskä luultavasti lopu seuraavaan kuukauteen, ja kun mitään muuta oiretta ei enää ole, päätin lähteä lenkille. Ostin vähän aikaa sitten uudet juoksulenkkarit ja laitoin melkein uudet Gel-Viraget kävelylenkkareiksi, sillä ne eivät yksinkertaisesti sovi mulle juoksukengiksi; jalkapöytä (-holvi? mikä se nyt on) on aivan tulessa  lenkin jälkeen. Olikin nyt ihan eri meininki, ihanaa! Ostin siis nämä (Asics Gel-Kayano 18):
(kuva täältä)

Kieltämättä hinta kirpaisi ihan älyttömästi näin kotihoidon tuella elellessä, mutta toisaalta tämä on mun ainoa harrastus, joten ehkä se oli ihan hyväksyttävä sijoitus?

Ostin myös polvituen apteekista, ja testasin sitä tänään ensimmäistä kertaa, ja toimi tosi hyvin. Polvi alkoi kipuilla ihan vähän loppulenkistä, mikä on 100% paremmin kuin aikaisempien lenkkien pysähtely 50m välein polvikivun vuoksi.

Ruokapuoli ei mennyt ihan tavoitteiden mukaan, mutta tuo lenkki oli jo askel oikeaan suuntaan. Kyllä se tästä! :)

10 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että palkinto oli mieluinen! :) Juoksusukat on tosiaankin pop.

    Aika päheänväriset kengät! Itselläkin on Kayanot, malli on 16 tai 17, muutamaa vuotta vanhempi syysalennuksesta ostettu. Tykkään tosi paljon. Hyvät juoksukengät on sijoitus itseensä!

    Mielekkäitä juoksukilometrejä! :)

    VastaaPoista
  2. Noh oli ihan pakko kommentoida noin, vaikken siis mitään "pahaa" sillä tarkoittanutkaan :DDD Hyvä jos sain samalla annettua sillä stemppiä ;)

    VastaaPoista
  3. En sitä missään nimessä pahalla ottanutkaan, päinvastoin, just tuollaista mä tarvitsin. :)

    VastaaPoista
  4. Niin ja Aku, muistelinkin, että sulla oli samanmerkkiset kengät. Kiva kuulla, että olet tykännyt! Mietin, että pitänee ostaa jatkossa varastoon, jos tulee kayanot hyvässä alennuksessa vastaan. :) Ja palkinto oli todellakin mieluinen, mulla ei ollut juomapulloakaan saati -vyötä ennestään. Kaikki olleet sillä "pitäisi ostaa" - listalla. :D

    VastaaPoista
  5. Superdieetti, luulin, että olin vastannut kommenttiisi, mutta enpä ollutkaan. :O Lämmin kiitos tunnustuksesta, teen siitä pian postauksen. :) Muuten, mulla ei jostain syystä päivity blogisi tuohon blogilistaani, olen yrittänyt laittaa sen monta kertaa uusiksi, mutta ei auta. :/

    VastaaPoista
  6. Mahtava palkinto - onnea! :)

    Ihanat lenkkarit. Onneksi omani näyttävät pian hajoavan, niin joudun eli pääsen ostamaan uudet. Nykyiset hyvät jalalle, mutta jotenkin karsean väriset ;)

    Mukavia juoksuja ja aurinkoista kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Moi, blogissani on tunnustus sinulle:)

    VastaaPoista
  8. Kaneli, kiitos, sitä samaa toivon sullekin! :) Mä tykkään myös kovasti näiden lenkkareiden ulkonäöstä!

    VastaaPoista