lauantai 9. kesäkuuta 2012

Haaste

Sain Haaskalinnulta kivan haasteen:

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."


1. Mikä biisi on ylitse muiden? Tällä hetkellä tykkään tosi paljon esim. tästä:
http://www.youtube.com/watch?v=TX_Upgk4RCs (Reino&The Rhinos: Kuulut unelmiin) Hyvänmielen biisi. :)


2. Lempivuodenaikasi? Kesä, ehdottomasti! Rakastan lämpöä ja aurinkoa.

3. Merkittävin hetki elämässäsi? Pakko vastata kliseisesti, että ensimmäisen lapsen syntymä. Toki toisen lapsen syntymä oli yhtä tärkeä ja merkittävä juttu, mutta silloin olin jo äiti, joten elämänmuutos ei ollut yhtä suuri. 


4. Lempiesineesi? Hmmm... Läppäri tai puhelin varmaankin. Toisaalta myös telkkari. Ja crossari. Ja lenkkarit. Jääkaappi? Vaikeaa, en osaa valita!


5. Mitä laukkusi sisältää? (kuva on plussaa;) Mulla on tosi harvoin laukku mukana missään, mutta jos otan sen mukaan, siellä on pankki- ja ajokortti sekä puhelin (ja vaippa ja harso). Pärjään vähällä. :D6. Mikä oli lapsuuden toiveammattisi (ja mitä teet nyt)? Sairaanhoitaja, kokki, kennelin pitäjä ja opettaja. Olen yksi noista. :)

7. Ihannekroppasi? (kuva on plussaa;) Haluaisin olla hoikka ja hyväkuntoinen. Jos leuan alla ei roikkuisi ylimääräistä, eikä housujen vyötärölle puristuisi jenkkakahvoja, olisin tyytyväinen. :) Esimerkiksi jotain tällaista (tosin musta ei saisi yhtä laihaa, enkä saisi tuollaisia rintoja ilman kirurgin veistä...):http://weheartit.com/entry/30063215

8. Mitä kieliä osaat? Englantia, saksaa, ruotsia, vähän ranskaa.


9. Onko sinulla idolia (ja kuka se on)? En osaa nimetä ketään, mutta ihailen yleisesti ihmisiä, jotka tekevät töitä unelmiensa ja tavoitteidensa eteen ja saavuttavat ne. 


10. Paras asia sinussa? Tämä on oikeasti vaikea! Leivon hyviä juustokakkuja.


11. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa? Vuosaari.


Muista perustella vastaukset hyvin, kiitos!


Mä en nyt jaksa keksiä tähän hätään 11 uutta kysymystä, mutta voi olla, että palailen tähän myöhemmin. :) Kiitos vielä Haaskalinnulle, tällaiset haasteet ovat hauskoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti