maanantai 11. kesäkuuta 2012

Painoa, juoksua ja löytö

1. Nykyiset mitat: pituus, paino, tavoitepaino. Miksi haluat pudottaa painoa?


Pituus 163,5 cm, paino 56,5 kg, tavoitepaino 50-52 kg. Kävin aamulla ihan tätä varten vaa'alla ja ai kamala. Vähän eri lukemat kuin muutama kuukausi sitten, jolloin vaaka näytti alle 52! :O No sitä saa, mitä tilaa syö.


Haluan pudottaa painoa, koska mielestäni näytän hoikkana paremmalta ja tunnen oloni paremmaksi. Vaatteet istuvat hyvin, voin pitää S-koon vaatteita ilman pusertuvia jenkkakahvoja jne. Korostettakoon, että tiedän toki olevani nytkin normaalipainoinen, mutta mieluummin elän ilman vatsan ja lantion rasvarengasta (sellainen todella löytyy!), ja se vaatii muutaman kilon pudotuksen. Koen tuon 52 kg:n omaksi ns. hyvän olon painokseni, ja on huomattavasti helpompaa  päästä siihen nyt, kun se on vain muutaman kilon päässä, kuin jos odottelen, että painan kymmenen kiloa enemmän, vaikka silloin kai olisikin "hyväksyttävämpää" laihduttaa.

kuva täältä
Tunnustan nyt tässä samalla, että eilen aiheutin melkein tulipalon, ja järkytyksen vuoksi (kyllähän herkkuaddikti aina syyt löytää...) kävin kaupasta suklaakekeksejä, colaa ja karkkia. Tämä ehkä selittää vähän tämän aamun painoakin. No, aamulla ja päivän mittaan söin loput ja nyt ne on syöty enkä uusia osta. Sen sijaan lähdin pitkästä aikaa juoksulenkille. Tein eilen Lidlistä varsinaisen löydön!Multahan on puuttunut juoksuhousut kokonaan, edellisestä lenkistä on niin pitkä aika, että pärjäsin silloin tuulihousun tyylisillä kahisevilla jumppa- tms. housuilla. Kuumahan siinä tuli silloinkin. Mutta eilen Lidlissä silmiini osui juoksucaprit. Turvallinen tekstiili, värit just passelit lenkkareiden kanssa ;), takana vetoketjullinen tasku, ja hintaa kokonaiset 7 (seitsemän) euroa!


Kokoja ei tosin ollut muuta kuin XS:ää, mutta päätin ottaa riskin, ja se kannatti. Housut ovat niin joustavat, etteivät purista ikävästi. Polvitukikin mahtui hyvin alle. Testasin näitä siis tänään ekaa kertaa ja toimivat loistavasti! Ihanat, seuraavan kerran kun kyseiseen kauppaan tulee juoksutekstiileitä, taidan käydä ostamassa muutamat lisää. Sellaiset pitkät juoksutrikoot olisivat myöskin tarpeelliset.


Menin 10 km lenkin, ajasta ei hajuakaan, kun jätin puhelimen kotiin. Kävelin välillä ja hölkkäsin välillä, mutta luulen, että kuukauden päästä tuo kymppi menee helposti kokonaan hölkäten. :) Olo oli kuin uudestisyntyneellä!

2 kommenttia:

 1. Hitsiläinen, oliskohan noita housuja vieläkin Lidlissä? Mulla on yhdet kaprit, mutta ei millään raskisi ostaa toisia sen hintaisia. ;)

  Ootko sä alkanut juoksemaan jonkun tietyn ohjelman mukaan joskus sillon aluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina tulee ainakin mainoslehden mukaan juoksucapreja myyntiin (7,99e muistaakseni), en tosin tiedä, ovatko samanlaisia. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Ja en ole minkään ohjelman mukaan aloitellut, aina juoksennellut fiiliksen mukaan. Nyt tosiaan polvivaivat ovat vähän laimentaneet innostusta. :/

   Poista