torstai 16. elokuuta 2012

11 faktaa ja vastausta

Jenni S. antoi minulle haasteen blogissaan, kiitos! Näihin on kiva vastata, varsinkin kun en näköjään saa muita postauksia aikaiseksi.. :)1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger 
( the person who nominated them) set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag (nominate)
and create 11 questions for them to answer.
Then they must go to their pages and let them know they were nominated!Ensiksi ne 11 faktaa:

1. Olen todella mukavuudenhaluinen: valitsen nykyään mieluummin ballerinat kuin korot, vietän 80% ajastani ihan järkyttävissä vaatteissa, kun haluan että ne ovat mahdollisimman mukavat päällä, ulkonäöstä viis...

2. Toisaalta taas tykkään vaatteista, meikeistä, koruista, laukuista ja kengistä tosi paljon. Tällä hetkellä lapsia kotona hoitaessa taloustilanne ei kuitenkaan salli shoppailua siinä määrin kuin itse haluaisin. Onneksi tämäkään tilanne ei kestä ikuisesti. :)

3. Syön älyttömiä määriä herkkuja, esim. puoli litraa jätskiä + muutama keksi + pari kourallista sipsejä + muutama lasi colaa päivittäin on mulle ihan normaalia. Tiedostan itsekin, ettei tälläinen ole terveellistä, mutta selkärankani on ilmeisesti samaa luokkaa kastemadon kanssa. :/ Tänä aamuna taas päätin, että nyt loppuu.

4. En ole yhtään ryhmäliikkujatyyppiä. Pyöräilemässä on kiva käydä kaverin kanssa, mutta juoksemaan haluan aina yksin.

5. Mulla on kaksi lasta, poika ja tyttö. Välillä iskee kaipuu kolmanteen lapseen, mutta toisaalta näinkin on hyvä. Ja mitä vanhemmaksi lapset kasvavat, sitä vähemmän vauvavuosi houkuttelee.

6. En osannut kuvitellakaan, kuinka paljon lasten myötä olen alkanut pelkäämään asioita. Sairauksia, onnettomuuksia, maailman tulevaisuutta... :(

7. Painoni nousi esikoista odottaessani 27 kg (!!!). Toisen raskauden aikana tuli muistaakseni 14-15 kg.

8. Lempiruokaani on tacosalaatti. Toinen lemppari on lohikeitto.

9.  Join joskus älyttömiä määriä pepsimaxia, kolmekin litraa päivässä (!). Enää en pysty kevytlimsoja maun takia juomaan, mutta sokericolaa uppoaa liian paljon (ei nyt sentään litroja kuitenkaan).

10. Mulla ei ole aamuisin koskaan nälkä. Yritän kuitenkin pakottaa itseni syömään jotain, mieluiten puuroa.

11. Tästä päivästä alkaen meidän perheessä tulee voimaan herkkupäivä, eli ainoastaan lauantaisin voidaan ostaa herkkuja. Ja tämä koskee myös niitä jäätelöitä ja suklaakeksejä, jotka kaivetaan kaapista lasten mentyä nukkumaan. ;)

Sitten Jenni S.:n kysymyksiin:

1. Oletko onnellinen?
Olen jostain syystä miettinyt tätä asiaa viime aikoina kovasti, ja tullut siihen tulokseen, että tietyillä elämän osa-alueilla olen hyvin onnellinen, joillakin taas hieman tyytymätön. Uskon kuitenkin, että parempaan suuntaan ollaan menossa, enkä missään nimessä ole onnetonkaan. :)
 
2. Miksi päädyit pitämään blogia?

Ihan ekan blogini (nyt vain kutsutuille lukijoille, tosin muut eivät menetä mitään, niin harvoin sitä nykyään päivitän...) aloitin kesällä 2009, esikoiseni ollessa puolivuotias ja olemukseni raskauden jäljiltä varsin pullava. :D Blogin oli tarkoitus olla virtuaalinen selkärankani laihdutusprojektissa, ja hyvin se siinä toimikin, pääsin tavoitteeseeni, jonka jälkeen tulinkin uudestaan raskaaksi. En halunnut enää kirjoittaa lapsiini liittyviä juttuja kaikille avoimesti, joten siirsin omanapajutut tähän uuteen blogiin.
 
3. Mikä väri on hallitsevin kodissasi?

Meillä on paljon neutraaleja värejä, ruskeaa, valkoista, beigeä. Lastenhuoneessa vaaleanvihreää.

4. Miten määrittelet perheesi?

Mies ja lapset. Siskoni ja vanhempani ovat minulle myös todella läheisiä.

5. Mitä käsilaukussasi on tällä hetkellä?

Ei varmaan mitään, yleensä mulla on mukana vain avaimet, pankkikortti ja puhelin. Plus vaippa nuorimmaiselle.
 
6. Mistä "paheesta" haluaisit päästä eroon?

Herkkujen syömisestä, huoh. Toisaalta tietokoneella istumistakin voisi vähentää.

7. Käytätkö kynsilakkaa, jos niin mikä väri kynsissäsi nähdään useimmiten?

Käytän yleensä, talvisin perus ranskalainen manikyyri, kesällä ehdoton suosikkini on Mavalan korallipinkki sävy (61 Samoa).

8. Pidätkö työstäsi?

Pidän, vaikken tällä hetkellä töissä olekaan.
 
9. Mitä radiokanavaa kuuntelet?

Autossa yleensä Radio Rock.
 
10. Kahvi vai tee?

Aamuisin kahvi, muuten tee.
 
11. Pulla vai pasteija?  
Pulla, tietty! Makeaa sen olla pitää. ;)


En tiedä, miksi nämä fontit sekoilevat, enkä jaksa enää tapella niiden kanssa, joten olkoon. En myöskään haasta ketään, kun lähes kaikki tämän varmaan ovat jo tehneet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti