torstai 17. toukokuuta 2012

Tunnustus

Haaskalintu, Superdieetti, sekä Janette muistivat minua tunnustuksella. Kiitos! :) Jotenkin tuntuu vähän epäuskottavalta, että blogini moisen ansaitsisi, kun olen ollut niin laiska viime aikoina, ja ne vähäiset blogipäivityksetkin ovat olleet pikemminkin masentavia kuin ketään tsemppaavia... ;D  Mutta tässä se nyt kuitenkin on!

Säännöt:

1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

 Ja ne faktat:

1. Elämäntaparemontin suhteen olen kaikki-tai-ei-mitään-ihminen: joko syön tosi terveellisesti tai sitten menen toiseen ääripäähän, enkä syö mitään terveellistä. Liikunnan kanssa sama juttu; joko liikun lähes päivittäin tai sitten en ollenkaan. Tämä on sellainen juttu, mistä yritän oppia pois.

2. Olin lukioikäisestä 26-vuotiaaksi todellinen Pepsi Max - addikti. Join helposti kolmekin litraa Maxia päivässä, ja menin melkein paniikkiin, jos sitä ei ollutkaan jääkaapissa. Kun tulin ekan kerran raskaaksi, lopetin ko. juoman kittaamisen kokonaan, mutta raskauden jälkeen lipsuin taas entisiin tapoihin. Toisen raskauden aikana saatoin juoda lasillisen silloin tällöin, mutta nyt en ole juonut sitä yhtä kulausta lukuunottamatta yli vuoteen. Toissapäivänä pyysin miestä tuomaan kaupasta pullollisen Pepsi Maxia, kun ajattelin, että jos sillä saisin makeanhimon kuriin. Mutta ei sitä pysty juomaan! Maistuu ihan myrkyltä, siis ihan kuin siihen olisi sekoitettu kynsilakanpoistoainetta tai viinaa. Hyi h*lvetti, en tajua, miten olen joskus sitä voinut juoda järkyttäviä määriä ja olla vilpittömästi sitä mieltä, ettei maussa ole sokeripepsiin verrattuna mitään eroa, ja jos on, niin Maxin eduksi.

3. Korvaan usein ruokia napostelulla. Olen aina syönyt todella paljon sokeripitoisia herkkuja ja korvannut ruokia karkilla, jäätelöllä tai kekseillä. Teen niin helposti vieläkin, ellen pakota itseäni syömään kunnon ruokaa. Olen oikeastaan koko aikuisikäni syönyt päivittäin herkkuja, ja on oikeasti ihme, että olen normaalipainoinen! Nyt olen yrittänyt päästä tästä tavasta eroon, sillä haluan opettaa lapsilleni esimerkin kautta terveelliset ruokailutottumukset, sekä myös oman itseni takia syödä terveellisesti.

4. Olen aina halunnut olla hoikka ja hyväkuntoisen näköinen, litteä vatsa ja hoikat reidet ovat olleet mulle aina "se tavoiteltava juttu". En ole koskaan stressannut rinnoistani (jotka nyt raskauksien ja imetyksien takia ovat aika kamalassa kunnossa, ja taatusti muuttuvat vielä hirveämmiksi, kun lopetan imetyksen kokonaan), enkä toivottavasti ala stressaamaankaan.

5. Mulla ei ole kovinkaan montaa kaveria, joiden kanssa viettää aikaa. Yläaste- ja lukioaikaset ystäväni asuvat toisella puolella Suomea, ja heidän kanssaan ollaan yhteydessä lähinnä FB:n kautta. Opiskeluaikaiset kaverit taas ovat lähes kaikki muuttaneet pääkaupunkiseudulle töihin. Onneksi olen löytänyt perhekerhosta kavereita ja yhden ystävänkin. Viihdyn mainiosti yksin, mutta välillä huomaan kaipaavani kaveria esim. kaupungille, kahville tai baariin.

6. ... mistä tulikin mieleeni, etten ole käynyt baarissa melkein 2,5 vuoteen. :O

7.  Mulla on mieletön talokuume. Haluaisin oman pihan, jossa kasvaisi omenapuita, marjapensaita, kasviksia, raparperiä jne. Ehkä sitten joskus...


En nyt millään keksi tähän 15 bloggaajaa, mutta mainitsen nyt muutaman tosi kivan:

jennie, My project: Me
Pinkki Pingviini, Pinkin pingun blogi
Aku, Tahtoo kuntoon
FaerieS, Sportharmony

5 kommenttia: