tiistai 26. kesäkuuta 2012

En kestä!

Toinen päivä ilman sokeria melkein pulkassa, ja voi argh miten vaikeaa tämä on! Olen kironnut miljoona kertaa tyhmyyttäni, eli sitä, miksi ihmeessä piti mainostaa täällä blogissa tätä kolmen viikon ryhtiliikettäni. Jos olisin pitänyt sen vain omana tietonani, voisin nyt kaikessa hiljaisuudessa kuopata moisen älyttömyyden ja viettää illan sohvalla jätskikulhon kanssa. Ihan perseestä, ei edes huvita kirjoittaa tänne mitään.

10 kommenttia:

 1. Mutta koska julkaisit, on hyvä että "julkinen nolaus" pitää jätskikulhon hieman kauempana. Tsemppiä, kyllä se ohi menee jos vain pitää näppinsä kurissa.

  VastaaPoista
 2. Voi ei :) Ihanan rehellistä!! =) Huomenna se helpottaa! Aamulla on aina niin tyytyväinen olo ja sillä jaksaa taas paremmin seuraavan päivän, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ekat päivät ovat tosiaan vaikeimmat, ehkä tänä iltana en ole enää niin kiukkuinen... Aamut ja päivät menevät ihan ok, mutta illat ovat tuskaa. Jospa se tästä, kiitos teidän ihanien tsemppikommenttien! :)

   Poista
 3. Vierotusoireet helpottaa parissa kolmessa päivässä! Tsemiä!! :) Mieti niitä sisäreisiä ja muita "ihrapaikkoja" :) Ne kiittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti helpottaa, mä olin eilen niin kiukkuinen, että mieskin sanoi, ettei mun ehkä kannata jättää sokeria kokonaan. :D Tosiaan, sisäreisille ja jenkkakahvoille tämä tekee varmasti hyvää! :)

   Poista
 4. Kiität jälkeenpäin, että teit tästä julkista. Tsemppiä! (Vaikeaa on täälläkin, en uskaltanut käydä pakastimella, jos avokki onkin ostanut sinne jätskiä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aku! Ihmettelin, kun tämäkään kommentti ei näkynyt kuin s-postissa, ja kun aloin asiaa tutkimaan, huomasin, että ne olivat menneet roskapostikansioon. En tajua miksi, kun aikaisemmin ovat tulleet ihan normaalisti? No, pääasia, että vika löytyi ja nyt näkyvät. Tsemppiä sullekin, paras varmaan pysyä pois pakastimelta. ;D

   Poista