sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hunningolla

Ihan järkyttävä viikko takana syömisten ja liikkumisten suhteen. Vieraita koko viikon ja nyt viikonloppuna vielä lapsen synttärit. Tämänkin päivän olen elänyt kekseillä ja täytekakulla. Lihonut ainakin pari kiloa (en uskalla mennä vaa'alle ennen ensi lauantaita...), ja muutenkin nuutunut. Flunssa iski keskiviikkona, ja olo on vieläkin kipeä, joten crossarille ei ole ollut asiaa. Seli seli, en varmaan olisi crossaillut, vaikka olisin terve ollutkin.

Täytyy tehdä ryhtiliike, ennen kuin huomaan olevani taas samassa pisteessä kuin vuoden alussa. Kävin tänään ostamassa blenderin, että saan tehtyä helpommin smoothiet. Lisäksi päätin, että huomisesta lähtien maaliskuun loppuun asti vatsaani ei päädy murustakaan sokeria eikä leipää. Kasviksia joo, marjoja joo, hedelmiä joo. Maitorahkaa myös, kaurapuuroa tietty, raejuustoa, kanaa, kalaa. Oliivi- ja neitsytkookosöljyä, kalaöljyä lusikallinen aamulla. Vettä se hyväksi havaittu kolme litraa päivässä. Eiköhän tällä reseptillä taas mieli piristy! :)

5 kommenttia:

 1. Äkkiä vaan taas ruotuun niin ei tuu suuria vahinkoja :) Herkut piiloon tai roskiin (mä joudun työntää sinne, koska muuten syön ne). TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 2. Millaisen blenderin ostit? Omani sanoi yhteistyösopimuksen irti, joten tarvitsisin uuden, mutta se valinta on aina niin vaikeaa.

  Takaisin terveellisen elämän pariin vaan, niin olo kohenee hetkessä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä, tulee tarpeeseen! Tässä nyt on vähän ollut vaikeuksia noiden synttäreiltä jääneiden keksien kanssa... No nyt ne on syöty, ja uusia ei osteta maaliskuussa.

  Aku, ostin halvimman, mitä Prismasta löysin, OBH Nordican Frutti Steelin (29,90e). Vaikuttaa ainakin näin muutaman päivän ja kuuden smoothien jälkeen oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 4. moikka!
  mun piti etsiä tuo mun kuntosaliohjelma huomista varten ja bongasin tällaisen linkin:

  http://kuntoplus.fi/aihe/treeniohjelmia?page=3

  Ajattelin siis lähinnä, kun teikkis tuota crossailua harrastaa, jos et ole näitä aiemmin bongannut. :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, kiitti Pingu! Tosi kivat linkit, en ollut törmännyt noihin aikaisemmin! :)

  VastaaPoista