lauantai 11. helmikuuta 2012

Ihana päivä luvassa! :)

Tänään ei tehnyt yhtään vaikeaa nousta muksujen kanssa kuuden jälkeen ja jättää mies nukkumaan. Me ollaan sovittu, että toinen saa nukkua lauantaina ja toinen sunnuntaina, itse valitsin tänä viikonloppuna sunnuntain, sillä tänään aion lämmittää saunan ja lasten mentyä nukkumaan otan kylmän siiderin mukaan lauteille, nautin eukalyptuksen tuoksuisista löylyistä, teen itselleni jalkahoidon (mun jalat eivät ikinä ole olleet näin kuivat ja karheat, yök), lakkaan varpaankynnet pirtsakan värisiksi ja surffailen netissä tai katselen telkkaria ja syön jotain hyvää, jos tekee mieli (mutakakku ja jäätelöä on pakastimessa).

Ennen tätä kaikkea on kuitenkin tiedossa aamupala (aion "repäistä" ja syödä jotain muuta kuin puuroa, suunnitelmissa olisi paahdettu ruispala oivariinilla, kermajuustolla ja paprikalla sekä maitorahkaa 100% mangososeella (suosittelen, vadelmaversio on hapanta, mutta mango on makeaa). Päivällä viedään lapset mummolaan ja lähdetään syömään ja elokuviin siskoni ja hänen miehensä kanssa. Tiedossa ei todellakaan ole salaattia! :P En malta odottaa, en edes muista, milloin oltaisiin oltu miehen kanssa viimeksi syömässä ja leffassa.

Kävin vaa'allakin aamulla, ja se näytti tarkalleen samaa lukemaa kuin GFG:n loppuessa, eli 52,5 kg. Mittanauhakin näytti suunnilleen samoja lukuja, ehkä vähän pienempiä, mutta en ehtinyt kirjoittaa niitä mihinkään kun olkkarista alkoi kuulua huutoa ja piti mennä pelastamaan kuopus esikoisen ja sohvatyynyn alta.

Inventoin muuten vaatekaapin sisältöä, ja yllätyin, kun tajusin, että mullahan on tosi monet kivat farkut olemassa. Harmillista vaan, että niistä ehkä yhdet tai kahdet mahtuvat päälle... Olen tosiaan käyttänyt noita ennen esikoisen odotusta vajaa neljä vuotta sitten, vähän alle 50-kiloisena, joten voi olla, ettei tällä leventyneellä lantionseudulla ole toivoakaan saada niitä enää päälle.  Mutta aion silti säilyttää ne, jos vaikka joskus saisinkin. :) Pitäisikin joskus ottaa kuvia ne päällä, vähän niin kuin motivaatiokuviksi... Mutta en sitten tiedä, että tarvitseeko aikuisen ihmisen oikeasti mahtua 25-tuumaisiin farkkuihin (joo, oli siellä joukossa 26- ja 27-tuumaisiakin, mitkä eivät menneet vielä kiinni).

(http://weheartit.com/entry/21083083)

Toivottavasti teilläkin on tiedossa yhtä kiva päivä kuin mulla! :)

1 kommentti: