tiistai 28. helmikuuta 2012

Herkuton maaliskuu (?)

Olen aivan toivoton uhoaja mitä tulee herkuttomuuteen ja terveelliseen elämään. Matka ajatuksista ja uhoamisesta tekoihin vain on ihan liian pitkä. Eilinen ja tämä päivä sujuivat ihan hyvin muuten, mutta illalla  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'2
 3xx3å4´b3x45n n45¨¨5å4n ¨å
54       c

Joo, juoksin esikoisen perään toiseen huoneeseen, ja sillä välin pikkuneiti oli käynyt jättämässä tervehdyksensä... Tuleva matemaatikko?

Niin siis iltaisin kaapissa olevat dominot ja fanipalat ovat olleet liian houkuttelevia. Tänään mies toi kaupasta tuoretta valkosipulijuustopatonkia, ja eihän tämä itsekuriton laiskimus voinut vastustaa kiusausta. :( Lisäksi stressaa useampi asia tällä hetkellä, ja tuntuu, että ihan sama syödä herkkuja, jos niistä vaikka tulisi parempi olo. Eikä edes tule, päinvastoin, enemmän harmittaa ja suututtaa.

Jos nyt jotain positiivista yrittää hakea, niin olen kuitenkin syönyt muuten ihan ok. Huomasin muuten tänään, että neitsytkookosöljy sopii loistavasti kaurapuuron kaveriksi. Lisäksi raejuustoa ja mustikoita ja herkullinen kookos-mustikkapuuro on valmis. :)

Niin ja otsikkoon viitaten, vaikka nyt onkin vähän ollut huonoissa kantimissa tämä terveellinen elämäntapa, niin ajattelin kuitenkin pitää herkuttoman maaliskuun. Jaksaisinkohan listata kuukauden ajan syömiset tänne, jos se auttaisi pysymään ruodussa? Huomaa kyllä, että mulle ei sokeri tai herkut sovi ollenkaan, kun en osaa pysyä niiden kanssa kohtuudessa. Parempi olisi olla kokonaan ilman, herkkupäivät kun eivät koskaan näytä jäävän siihen yhteen.

Plaaaaaah.

2 kommenttia:

  1. Mikä verran tempasit tota neitsytkookosöljyä puuroon? Mulla avaamaton cocovin tonkka ja voisin alkaa sitä systemaattisesti jo tuohoamaan :)

    VastaaPoista
  2. Laitoin reilun teelusikallisen isoon lautaselliseen puuroa. Voisi jonakin aamuna kokeilla ruokalusikallista. Siinä purkissahan sanotaan, että suositellaan käytettäväksi 3-4rkl / vrk, en ymmärrä, miten sellaisen määrän saa alas... Itellä ainakin meinaa oksennus tulla, jos sitä sekoittaa esim. teehen, eikä tuollainen määrä varmaan uppoa puurossakaan. No, kai siitä on jotain hyötyä, vaikka vähän vähemmän söisikin. :)

    VastaaPoista