perjantai 6. tammikuuta 2012

Sporttipäivä ja kuvia

Kuten edellisessä postauksessa uhosin, tänään oli aika tehdä ryhtiliike kuntoilun suhteen. Ihan hyvä sporttipäivä tulikin, aamupäivällä crossailin tunnin melko rauhallisella vauhdilla, tein vähän Power Wheelz-ohjelmaa ja äsken kävin vielä tunnin lenkillä (6,2 km). Hölkkäilinkin välillä vähän, ja se tuntui tosi hyvältä. Päätin ostaa kunnolliset juoksukengät heti kun rahatilanne sallii, pakko päästä juoksemaan!

Ruokapuolikin meni ihan hyvin iltaan asti: lounaaksi uunilohta, höyrytettyä parsakaalia ja perunamuusia ja iltaruoaksi kaalikeittoa. Illalla piti sitten maistaa palanen jäätelöä ja äsken tyhjensin kokonaisen kermaviilidippipurkin kuopuksen maissinaksujen kera (on muuten ihan liian hyvä yhdistelmä!). Niin ja kävin just jääkaapista siiderinkin... :/ Mutta karkkia en ole edelleenkään syönyt, edes yksi paha vähemmän.

Meinasin ottaa tänään niitä lupaamiani kuvia, mutta jänistin. Vatsa on edelleen turvoksissa ja vaakakin näyttää "kivasti" yli 56 kg. En haluaisi nähdä niitä kuvia saati laittaa sellaisia blogiin kaikkien nähtäville. Se on muuten jännä, miten erilaiselta ihminen, jolla on lihaksia, näyttää samoissa mitoissa. Kun eihän 163,5cm ja 56 kg kuulosta yhtään pahalta! Mutta kun ei ole lihasta, ja lihas painaa enemmän kuin läski. Voisinkin laittaa kuvan marraskuulta, kun aloitin tämän blogin ja painoa oli 58,8 kg. Ei kuulosta sekään pahalta, mutta katsokaa itse:

(kuva pois)

Voisin kyllä antaa miehelle noottia huonosta kuvakulmasta, mutta toisaalta mikään kuvakulma ei selitä esim. tuota maharöllykkää ja jenkkakahvoja.

Ei vitsi, alkoi niin ärsyttää tuo kuva, että pyydän miestä ottamaan uuden kuvan nyt. Aamulla saisi varmaan edustavamman, mutta en kuitenkaan saa silloin aikaiseksi.

Olipa homma! Samaa toppia en löytänyt enkä viitsinyt mennä makkariin kolistelemaan, mutta housut ovat samat kaameat, vähän näköjään käärin niitä ylöspäin.

(kuva pois)

Jatkossa voisi yrittää ottaa kuvat myös sivusta ja takaa, nyt en jaksanut. Jos vaikka kuukauden välein, ehkä silloin saattaisi olla jotain kehitystä havaittavissa?

Nyt menen juomaan sen siiderin!

6 kommenttia:

 1. Lantioon on tullut kurvia hienosti! :D
  Ja molemmat kuvat on hyvi, selviäähän niistä se olennainen, eikö? :)

  VastaaPoista
 2. No ei tuo nyt niin paha ole :)

  Hyvin näkyy ero noissa kuvissa. Laihtumisen lisäksi ehkä jonkinlaista kiinteytymistäkin on tapahtunut. Ainakin näyttää, että eroa olisi enemmän kuin pari kiloa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, ne todella motivoivat! :)

  Pitäisi ottaa säännöllisesti uudet kuvat, ei sitten ehkä niin helposti vaipuisi epätoivoon "kun mitään ei tapahdu".

  VastaaPoista
 4. Eron huomaa selvästi! Nähtävästi senttejä pudonnut enemmän kun painoa :) Eihän se paino loppupeleissä ratkaise! Itse olen esim 168cm pitkä ja painan 65kg, mutta ihmiset luulevat, että painan 6-8kg vähemmän :D

  VastaaPoista
 5. Taitaa muuten olla aika yleistä, että toiset ajattelevat painon olevan paljonkin alhaisempi kuin todellisuudessa. Vähän aikaa sitten kerroin tutulle kundille paljon painan niin hän ei voinut uskoa, ei auttanut muu kun raahata kaveri viereen kattoo ku seison vaalla. Mistähän tällänen muuten johtuu? Että kuvitellaan toisen paino niin kunnolla pieleen..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitos! :)

  FaerieS, se on varmaan ainakin osittain siksi, että jos on lihaksia, näyttää heti kiloihin nähden hoikemmalta. Joku treenattu mimmi näyttäisi mun mitoilla varmasti tosi hoikalta. Eli sinäkin taidat anonyymin lisäksi kuulua niihin onnekkaisiin, jotka näyttävät hoikemmilta kuin samanpainoiset keskimäärin. :)

  VastaaPoista