sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kolmen viikon supertsemppi

Moikka! Toivottavasti teillä on ollut kiva juhannus. Me vietettiin aattoa rauhassa perheen kesken kotona ja juhannuspäivänä lähdettiin istumaan iltaa kavereille, lapset pääsivät leikkimään mummulaan. Oli rentouttava ja ihana ilta, vaikka sää ei varsinaisesti suosinutkaan. Nyt olisi edessä paluu arkeen ja kolmen viikon supertsempin aika.

Ajattelin pitää itselleni kolmen viikon sokerivieroituksen. GFG:llä kolmen viikon jälkeen makeanhimo oli enää muisto vain, ja hedelmät ja porkkanat (!) maistuivat mielettömän makeilta. Aion nyt kokeilla uutta sokerilakkoa sillä erotuksella, että saan syödä hedelmiä ja marjoja. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa nyt kesällä, kun kauppojen vihannesosastot pursuavat ihanuuksia, kuten kirsikkatomaatteja ja uusia porkkanoita. Kolme viikkoa siksi, että olemme lähdössä reissuun heinäkuun lopussa, ja siellä en halua kieltäytyä kaikesta. Tarkoitus olisi silti saada tästä sokerittomuudesta elämäntapa, tai oikeastaan niin, että sokeriset jutut kuuluisivat erikoistilanteisiin, eivätkä jokapäiväiseen elämään.

Tämän kolmen viikon ajan yritän muutenkin tsempata tosissani, otan ohjelmaan (kotona tehtäviä) lihaskuntoharjoituksia ja tietysti aerobista liikuntaa myös.

Lähteekö kukaan muu kolmen viikon rutistukseen mukaan? :)

Niin, ja onhan mulla taas rästissä muutama 60 päivän haasteen kysymyksistä.

11. Mistä lihaskuntoharjoituksista pidät eniten?

Vatsalihasliikkeistä. Lemppari (jonka suhteen aion taas ryhdistäytyä) on youtubesta löytyvä 8 minute abs - harjoitus, jossa siis treenataan vatsoja kahdeksan minuuttia. On tehokas, voin luvata! :D

12. Mistä lihaskuntoharjoituksista pidät vähiten?

Selkälihasliikkeet tuntuvat inhottavilta, en tiedä miksi. Tiedän, että olisi tärkeä treenata selkää siinä missä vatsaa, mutta usein "unohtuu". Myös ojentajaliikkeet ovat ärsyttäviä, kun mulla on niin huonokuntoiset ojentajat. Minäkö mukavuudenhaluinen? ;)

13. Minkä osan kehostasi haluaisit mieluiten muuttaa ja miksi?

Alavatsan pömppö, lantion rasvakerros ja reidet olisivat to do - listan kärjessä.

14. Haluatko pudottaa painoasi jotain tiettyä tapahtumaa tai päivämäärää varten?

En, loppuelämää varten.


6 kommenttia:

 1. Tuo kolme viikkoa sopisi nykyiseen tilanteeseen (jäätelö maistuu) ja ennen kesälomaa aivan loistavasti. Tosin viikon päästä olisi (ehkä) luvassa juhlat. Jos rajaan ulkopuolelle ensi lauantain ja lisäksi Sulkavan soutujen takia rusinat, urheilujuoman ja energiageelit on sallittu, niin voisin lähteä mukaan. Toisaalta voisin yrittää jatkaa loman alkuun asti, eli neljä viikkoa. Eli kuulostaa sopimukselta! ;)

  VastaaPoista
 2. Aku, mulle on tullut sähköpostiin sun kommentti, mutta jostain syystä se ei näy täällä? Tai ainakaan mä en näe sitä. Outoa! Mutta kiva kuulla, että otit haasteen vastaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mie voin lähteeee!!! :) Meinaa karkkien syönti riistäytyä käsistä ja yhdet kuvaukset tulossa heinäkuussa, niin kova olis olla olematta hiilarikarkkipöhössä tuolloin!! :)

  Ja mie nyt pääsen siis aloittamaan vasta huomenna eli tiistaina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva, yhdessä on helpompi tsempata! :)

   Poista
  2. Eka päivä pulkassa. Ei tehny ees mieli namia kun oli koko ajan jotain tekemistä! :)

   Poista