sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Räpsyt

Jos jotain ällöttää silmäkuvat, älä lue pidemmälle!

Mainitsinkin jo aikaisemmin, että sain lahjaksi lahjakortin ripsien pidennykseen. Olin jo pidemmän aikaa haaveillut moisista, mutta suolainen hinta + huoltojen hinta kauhistutti. Lahjakorttiin kuului uusien ripsien lisäksi ensimmäinen huolto. Kävin vajaa kuukausi sitten laitattamassa pidennykset ja eilen oli ensimmäinen huolto. Ekalla kerralla laitettiin 13mm pituiset räpsyt, ja itse en oikein pitänyt niin pitkistä. Varsinkin alussa hätkähdin joka kerta kun katsoin peiliin, enkä niin hyvällä tavalla. Nopeasti niihin kuitenkin tottui. Eilen pyysin vähän lyhyemmät ripset, ja laitettiin 11mm pituisia. Miehen mielestä ne ovat yhtä pitkät kuin edellisetkin, mutta itse huomaan eron.

Vähänkö vaikeaa ottaa kuvaa omasta silmästä! :D Ripsiä on tasaisesti koko matkalla, vaikka kuvassa etummaiset ripset jotenkin hassuilta näyttävätkin. Piti ihan peilistä käydä tarkistamassa. :D
Nyt on siis lahjakortti käytetty, ja jos jatkossa haluan ripseni säilyttää, pitää siihen varata n. 50-60e/kk, melkoinen summa hoitovapaalla olevalle. Haluaisin kuitenkin pitää pidennyksiä ainakin kesän, mahdollisesti jatkossakin, ja olenkin yrittänyt perustella itselleni, miksi voisin laittaa tuon summan kuukausittain johonkin "noin turhaan".

- en käy kampaajalla juuri koskaan, joten siihen ei mene rahaa
- kynnetkin ovat omat, joten niihinkään ei mene rahaa
- meikkeihin ei mene juurikaan rahaa, käytän superriittoisia mineraalimeikkejä ja pidennysten kanssa ei mene rahaa ripsiväriinkään (no okei, on mulla yksi pidennyksille tarkoitettu ripsari...)
- syön kuukaudessa helposti tuon summan edestä herkkuja ja muuta turhaa, joten jos päättäisin vaihtaa herkut ripsiin, se olisi ehkä ihan ok?

Ripsipidennykset ovat ihanat, on kiva katsoa peiliin, kun näyttää aina huolitellulta, vaikkei olisi meikannutkaan. Ja vähän myös pelottaa, miten kaljuripsiseltä näyttääkään, jos pidennykset ottaa pois.

Jos päädyn pitämään pidennykset, aion etsiä uuden laittajan. Ensinnäkin tuolle nykyiselle laittajalle on pitkä matka ja toisekseen haluaisin nähdä, jos joku toinen osaisi laittaa vielä nätimmät ripset.

Onko siellä ruudun toisella puolella ripsienpidennykset omistavia lukijoita?

P.S. Mulla on ollut jo kaksi päivää elohiiri vasemman silmän alaluomessa. Onko olemassa mitään raivostuttavampaa?! Miten sen saa pois?

2 kommenttia:

  1. Itse otin ensimmäiset ripsenpidennykseni viime joulukuussa, enkä kyllä näistä luopuisi! Oon niin laiska meikkaaja (=nykyisin en meikkaa enää ollenkaan, ennen näitä räpsyjä laitoin pelkästään ripsaria) ja muutenkin mukavuudenhaluinen, että kyllähän nää elämää helpottaa :) Niin, ja ovat sellaista pientä arjen luksusta! Olen muuten "oikeuttanut" ripsien ylläpitoon menevää rahaa aikalailla samoilla perusteilla, mitä siekin olit listannut tuohon tekstiisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin ripsiin hurahtaneita. :) Itsekin vähän luulen, etten näistä enää luovu, ainakaan kesällä. Arjen luksusta, nimenomaan. :)

      Poista