keskiviikko 18. tammikuuta 2012

GFG day 3

Ei mulla tänne oikein muusta nyt ole asiaa kuin tästä Go Fat Go - haasteesta. Ajattelin näin alkuun kirjailla kuulumisia päivittäin, sitten kun tämä alkaa sujua täysin omalla painollaan, voi olla, että päivitystahti harventuu.

Tämä päivä on mennyt varsin mainiosti, kiukku iski taas iltapäivällä, mutta meni nopeammin ohi kuin eilen. :D Mielitekoja on ollut yllättävän vähän, himotuskohde nro 1 olisi tuore ruisleipä runsaalla oivariinilla. Mitään makeaa ei ihme kyllä ole tehnyt oikeastaan ollenkaan mieli.

Tein tänään ensimmäistä kertaa kotitreenin, ja tuntui kyllä ihan tehokkaalta, huomennahan se selviää kun kokeilen kammeta itseni sängystä ylös. :D Treenin jälkeen kävin vielä neljän kilometrin kävelylenkillä, kun oli pakko saada vähän raitista ilmaa.

Nälkä ei ole vaivannut, olo on pirteä ja pinna on ollut tänään paljon pidempi kuin yleensä. Vatsa tuntuu ihanan rauhalliselta (mulla on todella ongelmallinen maha muutenkin kuin ulkonäöllisesti), illalla väsyttää sopivasti jo näin kymmeneltä ja aamulla herää pirteänä kun ei ole kukkunut yli puoleen yöhön. Huomisestahan ei tiedä, mutta tällä hetkellä tuntuu hyvältä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti