maanantai 14. tammikuuta 2013

Minä täällä taas

Heips kaikki jotka eivät täysin ole tätä blogia vielä hylänneet! Käyn päivittäin lukemassa muita blogeja omasta sivupalkista sijaitsevasta blogilistasta, ja melkein joka kerta tekisi mieli kirjoittaa jotakin. Kynnys on vain korkea, kun tuntuu, ettei ole mitään "oikeaa" asiaa. Nyt kun edelliseen postaukseen oli tullut kommentteja (kiitos! <3), ajattelin, että kirjoitan ainakin nyt lyhyen tilannekatsauksen, katsotaan, miten jatkossa tilanne etenee. :)

Liikuntarintamalla kaikki on hyvin, olen saanut salikipinän säilytettyä ja nykyään viihdyn siellä jopa viitenä tai kuutenakin iltana viikossa. Lähden yleensä lasten nukkumaanmenoaikaan, koska en kestä ajatusta,  että harrastukseni olisi pois lasten kanssa vietetystä ajasta, joka on muutenkin arkipäivinä varsin rajallinen töissä ja päiväkodissa vietetyn ajan takia. Eri asia, jos kävisin salilla kerran tai kaksi arkipäivinä, mutta kun tosiaan olen innostunut salitreenistä ja tykkään käydä siellä usein. Viikonloppuisin käyn salilla jo aamu- tai iltapäivällä, ja pakko sanoa, että treenit ovat tuolloin paljon paremmat, vaikka kyllä iltaisinkin yleensä hyvin kulkee.

Odotan jo malttamattomasti pyöräily- ja juoksukauden alkamista! Salin juoksumatto ei vedä vertoja oikeille lenkkipoluille ja kuntopyörän polkemisesta tulee vain kiukkuiseksi... Onneksi on oma crosstrainer, aion taas alkaa polkea sillä muutaman aerobisen treenin viikossa.

Ruokailupuoli sujuu hyvin ja huonosti. Hyvin siinä mielessä, että olen oppinut syömään. En siis syö pelkästään sitä, mitä tekee mieli (=suklaata ja colaa...), vaan terveellistä kunnon ruokaa. En nimittäin halua nollata salitreenin vaikutusta kuihduttamalla lihaksiani. Pidän huolta, että proteiinia tulee riittävästi, lisäksi kiinnitän huomiota kasvisten syöntiin. MUTTA. Herkkuja menee silti lähes päivittäin. Aamuisin ajattelen aina, että tänään en tarvitse herkkuja. Työpäivän jälkeen ajattelen, että olen ansainnut palan suklaata, ja ehkä toisenkin. (Ja kauppoihin tulleet Milka-suklaat eivät ainakaan vähennä herkkuhimoani, ilmakuplasuklaa toffeella, aaaaaah!). Olen silti pääosin ihan tyytyväinen, mutta olisihan se kiva saada lihakset näkyviinkin, eikä se tällä rasvaprosentilla tule tapahtumaan.

Että sellaista tänne, mitäs teille? :)

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla kuulumisiasi, varsinkin kun ne ovat näin hyviä. Olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaista salitreeniä teet, jos vain ehdit/viitsit kirjoittaa.

  VastaaPoista
 2. Eipä niissä mun treeneissä hirveesti ole kirjoitettavaa. Vuoropäivinä ylä- ja alakroppa, hyvin tuntuu toimivan ainakin minulla. Aerobista saisi olla enemmän, mutta eiköhän tilanne parane kevään myötä, kun pääsee pyöräilemään. Voisin kyllä kirjoitella treeneistä ihan oman postauksen kunhan ehdin. :) Ja kiva kuulla sustakin, olen kyllä blogiasi seurannut koko ajan vaikken omaani ole jaksanut päivittääkään, enkä kommentoida muiden blogeihin.

  VastaaPoista
 3. no hyvimpä tuntuu menevän kun noin paljon salilla käyt, oon ihan kade :)
  on se kotijumpassakin puolensa! :) tota mietin itekin kans just eilen kun jumppasin et näkyis tulokset paremmin jos sais rasvaa pois, että eiköhän panna crossarit huutamaan!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kukkis kommentista! :) Crossarit ehdottomasti huutamaan, onneksi nyt tulee noita kaikkia terveysohjelmia, kuten Juttaa ja Ruotsin Olet mitä syöt jne., ne ovat loistavaa katsottavaa crossaillessa. Mutta ruokavaliohan se tärkein asia tuossa rasvan hävittämisessä on, ja siinä riittääkin tekemistä...

  VastaaPoista