lauantai 10. toukokuuta 2014

Reilu viikko "uutta elämää" takana, ja tulos...?

Heippa!

Huh, miten kiireinen viikko mulla on ollut, eikä helpotusta ole tiedossa hetkeen. No, onneksi kesä on kohta!

Aloitin "projektin" siis toukokuun alussa, tarkoitus sulattaa _läskiä_ viitisen kiloa ja saada ulkomuotoa hoikemmaksi. Alkutilanne nyt ei mikään kamala ollut, 59 kg, mutta kun vaatekaapin vaatteet ovat mitoitettu noin 52-55-kiloiselle, niin pakko tehdä jotain. Eikä peilikuvakaan ilahduta...

Aloitin siis 1.5. lukemista 59 kg ja olen mielenkiinnosta käynyt vaa'alla joka aamu. Lukemat menivät  näin ensimmäisen viikon: 59-58,7-58,6-59-59,2-58,7-59,2. Että niin hyvin! Lopputulos +200g, näinhän sen juuri pitikin mennä! No, syyksi paljastuikin sitten se perinteinen se aika kuusta. Paino pompsahti heti alaspäin ja oli tänään 58,1 kg, eli melkein kilon vähemmän kuin alkutilanteessa. Paino nyt on kuitenkin vähän hölmö mittari, eikä kerro kehon koostumuksesta paljoakaan, mutta silti. Onneksi on ne aloituskuvat!

Syömiset ovat menneet melkein hyvin. Proteiinia olen syönyt paljon, mutta myös jonkin verran suklaata ja jäätelöä. Toisaalta sanoin jo aikaisemmin, etten aio totaalikieltäytyjäksi mistään, joten jos tulokset tulevat vähän hitaammin suklaan tai muun takia, niin tulkoon sitten, onhan tässä aikaa.

Huippua on se, että olen alkanut käymään taas salilla. Tämän viikon salisaldo on kolme kertaa. Omalla kohdallani ainakin salitreeni on se, mikä muokkaa kroppaa parhaiten ja mistä näkee tuloksia nopeiten.

Hyvä fiilis siis kaikin puolin!

                                      Stick with it, so at least you don't have to start over.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti