sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kuulumisia pitkästä aikaa

Moikka!


Vähän aikaa jouduin arpomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan kanssa, mutta muistinpas! :D Blogi on melkein kuopattu, mutta koska kuitenkin seuraan aktiivisesti muiden blogeja, ajattelin, että kai mä joskus ehdin jotain tännekin raapustaa.


Elämä pyörii edelleen samojen elementtien ympärillä: arkipäivisin työ, vapaa-aikana perhe ja kuntoilu. Olen käynyt salilla melko ahkerasti taas tämän vuoden ja lisäksi treenaan elämäni toista puolimaratonia varten. Tavoite ei tämän suhteen kovin korkealla ole, sillä juoksutreeneissä tuli sairastelun takia pitkä tauko. Kymppi menee kuitenkin yleensä helposti tuntiin, sitä pidempiä lenkkejä en ole kokeillut puoleentoista vuoteen...


Kuntosalilla olen vielä ihan aloittelijatasolla, mulla ei ole esim. PT:tä, ja päätarkoituksena on päästä purkamaan energiaa puntteihin ja saada hyötyä juoksuun. Tietty kropan timmeys tulee siihen kivana plussana.


Kesäkuntoon pyrkimys on siis kova tänäkin vuonna, mutta toisaalta oon ihan hyvässä kunnossa jo nyt, joten mitään liian tiukkapipoista puurtamista en aloita. Ehkä jonkinlaisia kuntokuvia vois jossain vaiheessa ottaa ja ehkä blogiinkin laittaa.


Kylläpä tuntui kivalta kirjoittaa näin lyhyestikin pitkästä aikaa! :) Ehkä pian taas uudestaan.

2 kommenttia: