torstai 1. toukokuuta 2014

Projekti miinus viisi

Heippa, minä täällä taas. Pahoittelen hiljaisuutta, en vain jostain syystä ole saanut aikaiseksi päivittää blogia. Olen herätellyt tämän vuoden osalta henkiin rakkaan juoksuharrastukseni, mutta siinäpä oikeastaan kaikki, mitä olen hyvinvointini eteen tehnyt. Vaaka näyttää enemmän kuin aikoihin, 59 kg tänä aamuna, vaatekaapin vaatteet kiristävät edelleen ja ajatus rantakeleistä aiheuttaa enemmän negatiivisia kuin positiivisia tunteita.

Joten...

Päätin tiputtaa viisi kiloa ja pienentää ärsyttävät jenkkikset mielellään juhannukseen mennessä. Optimistisesti toivon niiden sulavan jo tämän kuun aikana. En ole koskaan innostunut ruokapäiväkirjan pitämisestä, mutta nyt etsin kaapista sinisen ruutuvihkon, ja aion merkitä siihen syömiset ja liikunnat toukokuun ajan. Ihan siksi, että huomaisin omat kompastuskiveni (=tiedän, sokeriherkut).

Tärkeimmät asiat, joihin haluan kiinnittää huomiota, ovat:
- ruokailurytmi (kunnolliset ateriat, ei jatkuvaa napostelua)
- riittävä proteiininsaanti (hiilarihötöllä elävälle pelkästään tämä varmaan tuo jo tuloksia)
- veden juonti
- herkkuja mahdollisimman vähän
- liikunta (ihan hyvällä mallilla jo nyt, mutta salitreeni on taas unohtunut, joten aikomuksena saada se mukaan kuvioihin asap)

En aio:
- punnita ruokia
- totaalikieltäytyä mistään muusta kuin karkista
Otin aloituskuvatkin, ja voi että kun sain lisämotivaatiota heti! Toivottavasti löytäisin kipinän blogin ahkerampaan päivittämiseenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti