perjantai 16. joulukuuta 2011

Vaa'alle mars

Aamulla kävin vaa'alla jo ennen vessassa käyntiä - tiesin, etten saavuttanut tämän viikon tavoitetta, joten aivan sama. Lukema oli 55,5kg, -100g viime viikon perjantaista. Olen silti ihan tyytyväinen, pääasia, ettei paino noussut.

Mieli on edelleen aika maassa, naama kukkii ja olemus on vähintäänkin väsähtänyt. Aamulla sain sitten loistoidean (?), että voisin kokeilla jouluun asti "smoothiedieettiä". Itsesuunniteltu ruokavalio sisältäisi pääasiassa maitorahkasta, täysmehusta, marjoista ja hedelmistä tehtyjä pirtelöitä, lisäksi yksi normaali lämmin ruoka päivässä. Kalorimäärällisesti ei varmaan suurta muutosta tulisi, kyllä niitä noissa smoothieissa nimittäin on, mutta ajatuksena olisikin lähinnä lisätä nesteiden ja vitamiinien saantia. Ja korvata leivän mussuttaminen jollain terveellisemmällä. Näin aamusta tämä tosiaan tuntuu oikein loistoidealta, en tiedä mitä mieltä illalla olen. :D Tuntuu vaan, että pitäisi tehdä jotain radikaalia tälle nuutuneelle olemukselle, ja tuollainen viikon spurtti saattaisi olla juurikin sitä, mitä kroppa tarvitsisi. Smoothieihin saa upotettua älyttömät määrät marjoja, joita ainakin allekirjoittanut syö yleensä aivan liian vähän.

Blogin alussa asetetun tavoitteen mukaan ensi perjantaina vaa'an tulisi näyttää 54 kg. Eli 1,5 kg olisi vielä matkaa. Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että ulkonäölle tuolla painolla ei juurikaan ole merkitystä, mieluummin vaihtaisin tämän naaman! :D Mutta toivottavasti pääsisin edes lähelle tavoitetta, ensi viikolla pitää nimittäin ottaa kuvat, ja musta tuntuu, että tällä hetkellä peilissä ei näy minkäänlaista muutosta alkutilanteeseen.

Edit. Ääh, unohdin, että viikonloppuna täytyy osallistua yksiin synttäripirskeisiin... Ja todellakin haluan täytekakkua, kun sitä niin harvoin saan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti