lauantai 17. joulukuuta 2011

Pintaremppaa

Täytyy tunnustaa, että tietyssä määrin olen ihan tyypillinen kotimamma, joita kaksplussalla ja muilla lapsiaiheisilla keskustelupalstoilla parjataan. En viitsi meikata, jos päiväksi ei ole mitään menoja, en meikkaa kauppaan menon takia enkä lenkille. Perhekerhoon kyllä tai jos lähdetään kylään jonnekin muualle kuin miehen vanhemmille. :D Nykyään vaatekaappini näyttää ihan kamalalta, olen tuhonnut ne harvat istuvat vaatteet kuivausrummussa (kun rumpu ostettiin, oli tarkoituksena käyttää sitä vain silloin tällöin, lähinnä pyyhkeille ja lakanoille, ja no, nyt siellä pyörii ihan kaikki!), raahustan prismassa kulahtaneissa velourhousuissa, yli-isossa toppatakissa ja lenkkareissa tukka pystyssä ja mustat silmän aluset näkyvät kuuhun asti. Kuulostaa kamalalta, näyttää vielä kamalammalta!

Mutta tähän kaikkeen on tulossa muutos. Joulun jälkeen lähden shoppailemaan oikein urakalla! :D Kotihoidontuella ei juurikaan raaski itselleen ostaa mitään, mutta alennusmyynneistä on pakko. Sitä paitsi tietysti muutama pudonnut kilokin on hyvä syy vaateostoksille. :D

Mutta otsikkoon viitaten, tänään kyllästyin katsomaan peilistä näppyläistä valkonaamaa, joten kaivoin ihanasta bambi-meikkipussistani luottotuotteeni ja viiden minuutin päästä peilistä katsoi aivan eri ihminen! Ihoni on todella hankala, se rasvoittuu helposti, mutta silti vastaan ei ole tullut vielä yhtään meikkivoidetta, joka ei saisi ihoa hilseilemään ja näyttämään aivan järkyttävältä. Trust me - monet voiteet on epätoivossa kokeiltu, nimenomaan ne "superkosteuttavat". No, nyt vähän liioittelin, sillä joku Biothermin kuivan ihon meikkivoide ei aiheuta tuota hilseilyefektiä, mutta saa ihon kiiltämään tosi rumasti. Onneksi ostin kaksi vuotta sitten Kicksin alennusmyynnistä BareMinerals- aloituspakkauksen. Mineraalimeikit sopivat iholleni aivan täydellisesti, iho ei hilseile mutta ei myöskään kiillä häiritsevästi. Kuitenkin, kun tuo pakkaus oli melkein lopussa, aloin tutkiskella muita mineraalimeikkimerkkejä, sillä säikähdin vähän luettuani juttuja BareMineralsien sisältämästä vismutista, ja miten sille voi allergisoitua pitkän käytön jälkeen. Lisäksi noiden tuotteiden hinta Suomesta ostettuna on aika kova, enkä uskalla tilata ulkomailta, nynny kun olen. Päädyin sitten tilaamaan Lily Loloa, sitä saa suomalaisesta Biodelly - verkkokaupasta edullisesti.

                                              (kuva: http://weheartit.com/entry/7334472 )


Kesähelteellä ekaa kertaa näitä meikkejä testatessani ihoani kutitti (hikoilusta johtuen?). Tätä ilmiötä en huomannut BareMineralseilla. Lisäksi BareMineralseilla saa mielestäni hieman upeamman pinnan, mutta Lily Lolollakin saa todella hyvän, joten helpon saatavuuden, edullisuuden ja sen, ettei Lily Loloissa ole vismuttia, takia aion jatkaa näillä.

Löysin muuten joskus aikaisemmin ottamani kuvan jutuista, joita perusmeikkiin käytän:


Tästä kuvasta puuttuu Rimmelin vaaleanruskea kulmakynä ja Lily Lolon viimeistelypuuteri. Niin ja luomiväri+sivellin (joko Lily Lolo tai Make Up Storen, kummassakin sävynä sellainen vaniljainen tylsä. :D).

Tänään ostin muuten uuden ripsivärinkin. Lempparini on jo pitkään ollut Max Factorin False Lash Effect, mutta nyt ostin Fusion - version samasta ripsarista, sen pitäisi sekä tuuheuttaa että pidentää. Jää nähtäväksi, toivottavasti en heittänyt vähiä rahojani kankkulan kaivoon! Sitten joskus kun olen rikas (hah hah) aion hankkia ripsien pidennykset, ne olisivat niin ihanat!

Lakkasin pitkästä aikaa kynnetkin. Kuopuksen vauva-aikana tykkäsin pitää kynnet tosi lyhyenä, mutta nyt olen jo alkanut haikailemaan taas pidempiä kynsiä. Jännä juttu, sillä mua on alkanut ällöttää muiden pitkät kynnet, mutta itsellä ne on ihan ok. :D Kuitenkin, nyt kynnet ovat kasvaneet jonkin verran yli sormenpäiden, ja ovat kaikki vielä samanpituisiakin (jos yksi on katkennut tai muita lyhyempi, pitää muutkin kynnet viilata samaan mittaan, taas näitä "pakkomielteitä"), joten lakkasin niihin tavallisen ranskalaisen manikyyrin Mavalan izmir - sävyllä, sekä värittömillä alus- ja päällyslakoilla. Tuli tosi kivat ja luonnollisen näköiset kynnet, laittaisin kuvan, jos meillä olisi kamera kunnossa. :)

Nyt kun näitä ulkonäköjuttuja olen jauhanut, niin tulipa vielä sekin mieleen, että jätin raskausaikoina hiukset tarkoituksella värjäämättä (tai kampaaja laittoi raitoja, jotka häivyttivät tyvikasvun), ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että hiukseni ovat oikeastaan kokonaan saman väriset kuin luonnollinen hiusvärini on. Ja se on kaamea - juuri sellainen maantienharmaa, jossa on pituuksissa vähän vielä vaaleampia raitoja. Olen ennen lasten syntymää ollut tummahiuksinen niin kauan kuin muistan, ja tässä värissä on vähän ollut nieleskelemistä, ja on edelleen. En kuitenkaan haluaisi lähteä siihen värjäyskierteeseen uudestaankaan, kun siitä olen nyt irti päässyt, mutta mulle sopisi tummemmat hiukset niiiiiiiiin paljon paremmin! Mietin vähän sitäkin, että kävisin vähän kirkastamassa tätä väriä vaaleammaksi, mutta pelottaa, että lopputulos olisi aivan järkky. Ääh, en tiedä. Onneksi ei ole ylimääräistä rahaa kampaajalle laitettavaksi, ettei tarvitse pohtia tätä asiaa liikaa. :D

Nyt menen sohvalle katsomaan tallennettuja Greyn anatomia - jaksoja. En jaksanut crossailla tänäänkään.

                                            (kuva: http://weheartit.com/entry/18843358)

2 kommenttia:

  1. Hmm, mä käytän päivittäin Bare Faced -mineraalimeikkejä. Otin raskausaikana käyttöön n. rv 20->, koska en halunnut kökkökemikaaleja käyttää. Muutkin meikit ovat ekomeikkejä nykyään. Linja jatkunut raskauden jälkeenkin, enkä enää palaa takaisin. En tiennyt, että niissä sellainen allergiajuttu. Mä olen kanssa nynny, enkä uskalla tilata ulkomailta...pitäis uskaltaa, pääsis kyllä halvemmalla! Tosin, esim.toi mineraalipuuteri ja -poskipuna ovat ihan älyttömän riittäviä, että ei tarvitse ostella usein.

    Minäkin haaveilen vaatekaapin uusimisesta ym. Nyt sain lahjaksi lahjakorttejakin, joten alesta menen minäkin kohnaamaan itselleni jotain kivaa tässä joku päivä :)

    VastaaPoista
  2. Eipä noissa Bare Faced - meikeissä ainakaan pikaisen googletuksen perusteella ole vismuttia, vaan ainekset ovat samat kuin Lily Loloissa. :) Mä en myöskään ihan hevillä vaihda pois mineraalimeikeistä! Tosin nyt luin vähän lisää pelottelua mineraalimeikkien hengittämisestä ja siitä aiheutuvista terveysriskeistä, ja päätin pidättää hengitystä niitä sutiessani. Ja tuo on muuten totta, että mineraalimeikkejä ei saa loppumaan millään! Mulla se BareMineralsin aloituspakkaus kesti reilusti yli vuoden, ja oli niitä vieläkin vähän jäljellä, kun vaihdoin Lily Loloon.

    VastaaPoista