maanantai 19. joulukuuta 2011

Uuteen viikkoon

Päivä alkoi pirteällä smoothiella, josta otin kuvankin, mutta en saa sitä tähän ipadille laitettua ilman muistikortin lukijaa. Joka tapauksessa surautin Bamixilla sekaisin purkin pehmeää maitorahkaa, vajaan pussillisen (150g?) mustaherukoita, lorauksen ruusunmarjamehukeittoa, gefilus-piimää (maitohappobakteereiden takia) ja appelsiinimehua. Hyvää ja raikasta, paljon vitamiineja ja proteiinia, täydellinen aamunavaus siis. Ja tuostahan tulee iso annos, riittää useammallekin, tai sitten yhdelle pitkin aamupäivää hörpittäväksi. :)

Ajattelin ottaa torstaina tai perjantaina kuvat, joissa toivottavasti näkyy edes jotain muutosta reilun kuukauden takaiseen kuvaan. Julkaisen ne sitten täällä, kun olen luvannut. Lähdetään perjantaina joulun viettoon toiselle paikkakunnalle, ja olen aivan innoissani jo, kun näen kaikkia rakkaita pitkästä aikaa. En aio stressata syömisistä, mutta tarkoituksena ei myöskään ole lihoa takaisin kaikkia tässä kuukauden aikana karistettuja kiloja. Toisaalta olen syönyt aika rennolla asenteella tämän projektin aikana, herkkujakin melkein päivittäin, ja paino on silti tippunut, joten en usko, että joulu sitä onnistuu pilaamaan.

Tänään olisi tarkoitus lähteä lenkille kaverin kanssa. Muutenkin pakko tsempata nämä viimeiset päivät ennen torstaita, ihan niiden kuvien takia. :D

Kivaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti