maanantai 2. huhtikuuta 2012

Uudet hiukset

Ihana viikonloppu rakkaan siskon luona takana. Juteltiin, ihasteltiin taloa, vaalennettiin hiuksia (vain multa), syötiin lettuja kermavaahdolla ja juotiin vähän punaviiniä. Tykkään! :)

Mä en erityisemmin tykkää hiusten värjäämisestä. Ennen raskauksia olin hiustenvärjäyskierteessä yläasteikäisestä asti, oma hius kun on maantienharmaa, ja olen aina ollut sitä mieltä, että mulle käy parhaiten tummanruskeat hiukset. Raskausaikoina raidoitin hiuksia kampaajalla juurikasvun piilottamiseksi, mutta nyt oli pakko tehdä jotain "radikaalimpaa". Kesä lähestyy ja päätin toteuttaa pitkään miettimäni hiusten vaalentamisen. Lähtötilanne oli haalistunut keskiruskea, vaalea juurikasvu ja tummaa ruskeaa alimmaisissa hiuksissa. Persaukisena en raaskinut mennä kampaajalle toteuttamaan tätä operaatiota, vaan ostin kaupasta väriaineet ja siskoni laittoi ne päähäni. Värinpoiston jälkeen tilanne oli aivan karmea: juuri valkoinen, siitä liukuvasti vaalean keltaisesta oranssiin latvaan. Laitettiin värinpoiston jälkeen joku Garnierin kirkas tuhkanvaalea "taittamaan keltaisuutta", jonka jälkeen hiukset näyttivät vielä kamalammilta, keltaisuus ei ollut taittunut mihinkään ja latvat olivat edelleen oranssit. Tässä vaiheessa ei ollut enää värejä, mitä laittaa päähän, joten vietin vuorokauden pääsiäistipuna. Sunnuntaina ostin kaupasta Natural&Easyn opaali tuhkanvaalea - nimisen purkin, pelkäsin lopputuloksen olevan samanvärinen harmaa kuin mummollani, laitettiin väri päähän ja sormet ristiin ja... Ei mielestäni ollenkaan paha! Vähän kun käyttää vielä violettia sävytettä hoitoaineen joukossa, niin vähenee tuo keltaisuus, mikä ei kyllä tälläkään hetkellä kamalan pahaa ole.Otin useamman kuvan, ja toisissa hiukset näyttävät selvästi kellertävämmiltä/oranssimmilta, en oikein tiedä, mikä on todellinen väri. Mutta mulla on nyt lähes omanväriset hiukset päässä, joten toivottavasti voin sanoa heipat juurikasvulle ja sitä kautta myös värjäilylle. Ei tule ikävä! Enpä olisi uskonut viisi vuotta sitten, että yritän joskus ihan tarkoituksella värjätä hiukset maantienharmaiksi. :D

Hiukset eivät tietenkään tykänneet noin voimakkaista aineista, joten ostin tehohoitoa ja lutraan sitä huolella päähän jonkin aikaa.

Piristi kovasti mieltä tällainen muutos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti