torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi minä

Ihan oksettava tuo otsikko, oikein kirkuu sitä tyypillistä "nyt tänä vuonna lopetan kaiken epäterveellisen syömisen ja tekemisen ja alan syödä vain terveellisiä juttuja ja liikun kolme tuntia päivässä ja ja ja..." No, ei sille vain voi mitään, että uusi vuosi tuntuu uudelta alulta, mahdollisuudelta aloittaa "puhtaalta pöydältä", joten minäkin julistan laihtuvani 5-8 kg, liikkuvani riittävästi ja syöväni järkevästi.

Musta tuntuu, että alan päästä taas liikuntafiilikseen. Sali-into antaa vielä odottaa itseään, mutta kotitreenit ja lenkkeily sujuu. Ostin kävelysauvatkin, ja yllätyin siitä, miten paljon korkeammalla keskisykkeellä kävelin normaalin lenkkini. Sauvat ovat siis ehdottomasti jatkossa kävelylenkeillä aina mukana!

Olin myös hölmö ja liityin Facebookin vähäsokeriseen tammikuuhun. Hölmö siksi, että vihaan kaikenlaisia pakkoja. Nyt on pakko olla ilman sokeriherkkuja, kun olen siihen ryhmään liittynyt. Argh! Luojan kiitos en laittanut seinälleni sitä muutaman kaverin julkaisemaa "olen herkkulakossa niin ja niin monta päivää kuin tällä päivityksellä on tykkääjiä" - juttua. Harkitsin tuota kyllä pahimmissa sokerihuuruissani, ja nostan kovasti hattua jokaiselle kaverille, joka tuon haasteensa selvittää! :)

Tumblr kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti