lauantai 28. joulukuuta 2013

Tyytymätön, mutten kauaa!

Uskaltauduin tänään katsomaan alennusmyyntejä. Löysin muutamia kivoja juttuja, mm. uudet urheiluliivit ja pari neuletta.

Netistä puolestaan löysin kuvan, joka on aika lähellä mun tämän hetkistä tilannetta. Jenkkikset ovat mulla hiukan isommat, samoin reidet löllömmät, mutta uskon silti näyttäväni ennen pitkää yhtä hyvältä kuin kuvan tyttö jälkeen-kuvassaan! :D

Rome Wasn't Built in a Day | via Tumblr

kuva

Toivoin voivani kirjoittaa tänään, etten syönyt yhtään herkkua, mutta ei... Shoppailureissulla jäätelönhimo kasvoi liian suureksi.

Herkut 28.12.
- suklaasundae

Liikunnat 28.12.
-tunnin kävelylenkki
- Ripped in 30

Jotenkin surkuhupaisaa valittaa löllöistään, kun ensin on kertonut syöneensä jäätelöä, mutta voi että mua inhottaa tää mun ulkomuoto tällä hetkellä. Vatsa röllöttää ja selluliittiä ei tarvitse puristella saadakseen sen näkyviin reisissä. Vaatteet eivät istu (tai edes mahdu). Toisaalta tuntuu kurjalta valittaa tällaisesta, koska a) monella on oikeasti paljon suurempia ongelmia b) moni olisi tähänkin ulkomuotoon ihan tyytyväinen. Mä vaan tunnen henkisesti olevani se 52-kiloinen, ja mulle tulee paha mieli aina, kun katson peiliin tai pukeudun aamulla ja yritän peittää vatsaa löysien paitojen alle.


workout

kuva

(12) Tumblr     kuva


Tällaista kohti:

fit fresh life | via Tumblr kuva


Lupaan, että kuukauden päästä en enää valita löllöistä ja röllöistä. Enkä ainakaan kolmen kuukauden päästä!


2 kommenttia:

 1. Heipsan.
  Lisäilin nyt vihdoinkin blogisi taas seurantalistalle. Onnistuin jotenkin kadottamaan sen silloin, kun pinkki blogi oli tauolla.

  Tsemppiä tavoitteen saavuttamiseen, mä aloittelen kanssa sitten projektia loppuvuodesta 2014, tuntuupahan siihen olevan aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pingu! Niin no, pidinhän mä vaatimattomasti melkein vuoden blogitauon, eli ei ihme, jos katosin lukulistoilta. Tsemppiä sulle raskausaikaan! :)

   Poista