torstai 26. joulukuuta 2013

Ruotuun, mars!

No niin, joulua on vietetty, herkuista nautittu ja nyt on aika palata arkeen. En nyt mielestäni joulunakaan ihan totaaliöveriksi vetänyt, toki tuli herkuteltua tavallista enemmän suklaalla, sipseillä ja joulutortuilla, mutta muuten jouluruuat ovat mielestäni ihan suht. terveellisiä, ja "kinkun sulatus" on käsitteenä aika omituinen. Kovin moni tuskin saa kinkkua syömällä hankittua itselleen lisäkiloja joulun aikana, eivätköhän sen hoida ihan muut syötävät ja juotavat...

No, joka tapauksessa tänään kävin mielenkiinnosta vaa'alla, ja sain tulokseksi jotain päälle 59. En nyt siis varsinaisesti voi hurrata, mutta pahemminkin voisi olla.

Ajattelin pitää täällä blogissa sekä liikunta- että herkkupäiväkirjaa, ts. merkitsen ylös liikunnat ja herkut. Ruokapäiväkirjan pito on liian vaivalloista, ja mun ongelmani ovat 99,9%:sesti nimenomaan herkut, joten odotukset tämän keinon toimivuudesta ovat korkealla. ;)

Herkut 26.12.:

- grillisipsejä pari kourallista
- tutti frutti - karkkiaski
- pala suklaajuustokakkua
-  4 suklaakonvehtia

Liikunnat 26.12.:

- kävelylenkki n. 5 km
- Jillian Michaels Ripped in 30 - viikon 2 treeni


Uuden vuoden lupauksena, joka astuu voimaan tästä päivästä, voisin luvata liikkua joka päivä väh. 60 min. Ihan kävelykin riittää, jos muu tuntuu mahdottomalta, venyttelynkin voin tuohon laskea.

Mites muut, ootteko jo miettineet uuden vuoden lupauksia? Vai eikö niihin ole tänä vuonna tarvetta? Jos niin, good for you! ;)

Bongasin tämän kuvan jostain blogista, aika motivoiva, eikö?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti