perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuntoilujuttuja

Olen viettänyt perjantai-iltaa mm. kokeillen uutta 8 kg:n kahvakuulaani. Kuulan mukana tuli harjoitus-dvd, ja katselin sitä eilen samalla kun mussutin ranskanleipää sohvalla (joo...), mutta en vielä ole kokeillut ohjelmaa itse. Uusimmassa Sport-lehdessä oli mun mielestä kivan selkeät ohjeet kahvakuulatreeniin, ja niistä kokeilin äsken muutamaa. Voin sanoa, että haastetta riittää, hyvä että sain koko kuulan edes ilmaan... Mutta kivalta vaikutti, huomenna lisää.

Jamimamin tsemppinurkassa oli linkki 8 minuutin vatsalihastreeniin, ja sehän vaikutti kerrassaan loistavalta! Aloitin suoraan kakkostasolta ja sain liikkeet jopa tehtyä. :D Tuollainen kahdeksan minuutin ohjelma on aivan nerokas, kyllähän sen verran on aikaa vaikka joka ilta. Kakkostason treeni löytyy siis täältä.

Youtubesta löytyi tosi paljon kaikenlaisia treenivideoita, esimerkiksi tämä How To Get A Perfect Butt vaikutti lupaavalta. Tai tämä Sexy Butt In One Week! En tosin saanut tehtyä yhtään kyykkyä yhdellä jalalla... Treeni tulisi siis tosiaan tarpeeseen! Mutta pitää kyllä sanoa, että näiden videoiden katsominen motivoi hurjasti, vitsit kun saisikin vatsan/takapuolen, joka muistuttaisi tuollaista edes kaukaisesti, oijoi.

http://weheartit.com/entry/8277071


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti