torstai 16. helmikuuta 2012

Torstain ajatuksia

Uskomatonta, mutta mulla meni kaksi vuorokautta toipua siitä ruisleivän syönnistä! Vielä eilen illalla vatsassa kirveli ja tuntui tosi ikävältä. Onneksi tilanne on nyt jo normaalisoitunut.

(http://weheartit.com/entry/23055442)
 Huomaan, että alan koko ajan lipsua enemmän ja enemmän GFG-ruokavaliosta. Tai no lipsua ja lipsua, eihän mulla ole ollut tarkoituskaan enää noudattaa sitä kirjaimellisesti, mutta esimerkiksi tänään vettä on mennyt korkeintaan litra ja ruoka-ajat eivät ole olleet kolmen tunnin välein, vaan olen alkanut taas napostella. Pitää pitää itselle pieni kurinpalautus tässä asiassa, ennen kuin tämä muuttuu taas tavaksi. Sillä, että syö 5-6 ajatuksella koostettua ateriaa päivässä (ajatuksella koostetulla tarkoitan sitä, että suunnittelee ateriat niin, että niistä saa tarvitsemansa proteiinit, rasvat, vitamiinit jne., eikä vain mätä mielitekojensa perusteella naamaansa sitä, mitä kaapista löytää), on t o d e l l a iso merkitys hyvinvoinnille: tulee syötyä riittävästi, mutta ei mitään "turhaa".

Yksi asia, mitä kaipasin GFG:n aikana, olivat hedelmät. Ihanaa, että nyt voin syödä niitä! Tietysti kohtuus kaikessa, mutta pari hedelmää päivässä on mielestäni täysin ok. Ostin tänään appelsiineja (0,49e/kg!!!) ja kiivejä, ja pilkoin niistä hedelmäsalaatin iltapalaksi. Nam.

Eilen lapset menivät mummilleen leikkimään, joten pääsin kerrankin crossailemaan hyvissä ajoin. 1h 20min tuli huhkittua, joten tänään päätin pitää crossarivapaan päivän. Sen sijaan tein käsitreeniä ja vähän vatsoja Masterchefia katsellessa. Kuntoilun jälkeen piti mennä pullistelemaan peilin eteen, ja mielestäni käsivarsiin on jo tullut vähän muotoa!

GFG alkoi muuten tasan kuukausi sitten! Olin aika eri ihminen silloin sekä ulkoisesti että sisäisesti, tuntuu, että olen jotenkin löytänyt itseni taas. Syön terveellisemmin (vaikka onkin nuo muutamat jutut, joihin pitäisi kiinnittää huomiota), olen pirteämpi ja paljon tyytyväisempi peilikuvaani. Ja viisi kiloa kevyempikin! :)


(http://weheartit.com/entry/23119500)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti