perjantai 30. maaliskuuta 2012

Shoppailemassa

Tänään kävin pitkästä aikaa shoppailemassa ihan vain itselleni. Löysin ihanat mokkanahkaiset kengät Kenkämekasta (en löydä sieltä ikinä mitään, minkä takia en juuri koskaan edes käy siellä), normaalihinta oli 67e, mutta sain ihanuudet mukaani 20 eurolla. :) Kenkien lisäksi ostin H&M:ltä korkeavyötäröiset mustat pillifarkut, aivan ihanan tuntuiset päällä! Ostin pari kuukautta sitten saman malliston revityt matalavyötäröiset pillifarkut, ja ne ovat olleet ehdoton lempparini ja tulevat epäilemättä olemaan kovassa käytössä kesällä. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt H&M:n farkkujen laadusta, eivät kulahda ja ala pussittamaan polvista, vaikka hintaa ei ole paljoakaan verrattuna muihin merkkeihin (esim. nämä mun farkut maksoivat 39,90e). Muutama yläosakin löytyi, ja hiusjuttuja. Ottaisin kuvia, mutta vaatteet ovat jo pesukoneessa. :) Ehkä huomenna voisin ottaa, jos ei tule kiire, ollaan nimittäin lähdössä siskoni luokse viikonlopuksi. Sisko vaalentaa mun hiukset, vähän jännittää jo etukäteen, mitä siitä tulee!

En ole varma olenko purnannut tämän blogin puolella vaikeudestani löytää hyvää meikkivoidetta. Ihoni on öljyinen mutta kuiva, ja kaikki kuivimmallekin iholle tarkoitetut voiteet hilseilevät rumasti, vaikka yrittäisin miten kosteuttaa ihon ensin. Löydettyäni mineraalimeikit olin onneni kukkuloilla; sekä Bareminerals että Lily Lolo toimivat ihollani täydellisesti. Lueskelin kuitenkin juttuja siitä, miten mineraalimeikit voivat päätyä hengityksen mukana keuhkoihin (levitetään siis kabukilla, ja kyllä se puuteri pöllyää, vaikka miten kopistelisi huiskua pöytään) ja aiheuttaa mahdollisesti esim. keuhkosyöpää. En tiedä, onko tämä totta, mutta en haluaisi ottaa pienintäkään riskiä, joten jatkoin meikkivoiteen metsästystä. Ei löytynyt, mutta sitten luin jostain, että jos tykkää enemmän voidemaisesta meikkipohjasta, voi mineraalimeikkivoiteen (jauheen siis) sekoittaa kosteusvoiteeseen. Sekoitin Decubal Face vital - voidetta (yksi ehdoton suosikkini) ja LL:n mineraalimeikkipohjaa pieneen purkkiin, levitin kasvoille ja tadaa! Yhtä hyvä lopputulos kuin kabukilla, ilman pöllyämistä! Eikä iho hilseillyt.

Toinen mainitsemisen arvoinen löytö on sellaiset värin- ja liankerääjäliinat. En muista merkkiä, mutta pesuaineosastolta löytyvät. Voi pestä huoletta valkoiset, mustat ja punaiset vaatteet samassa koneessa, eikä tarvitse pelätä valkoisen muuttuvan harmaaksi tai vaaleanpunaiseksi. Kerrassaan loistava keksintö!

Tällainen materialistinen postaus tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti