keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tunnustus ja Kesäkuntoon 2012 - projekti

Sain kivan tunnustuksen FaerieS:ltä ja jennieltä, sydämellinen kiitos molemmille! <3 Tuli todella hyvä mieli, ja rutkasti uutta tsemppiä blogin kirjoittamiseen. :)

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!


Jokainen sivupalkissani oleva blogi ansaitsisi tämän tunnustuksen, mutta kun pitää valita viisi, niin tällä kertaa jaan tämän


Jennie haastoi supermotivoivassa blogissaan ihmisiä mukaan Kesäkuntoon 2012 - projektiin, ja päätin ottaa haasteen vastaan. Onhan mulla projekti ollut käynnissä tavallaan marraskuusta asti, mutta aika puolitehoilla olen mennyt, lukuunottamatta kolmen viikon GFG-haastetta tammikuussa. Nyt siis uudella innolla hankkimaan kesäkroppaa! ;) Toivottavasti moni muukin lähtee mukaan, porukalla tsemppi on aina parempi. Mietiskelin omia tavoitteitani, ja niitä voisivat olla
 • saada herkuttelu hallituksi
 • saada juoksulenkit säännölliseksi osaksi arkea ja juosta kesäkuun alussa 15-20 km:n pituinen lenkki
 • ohentaa rasvakerrosta, eli kaventaa jenkkiksiä ja reisiä (en tiedä tämän hetken mittoja, mutta pitäisi varmaan mitata)

Muita mukana? :) Kymmenen viikkoa kesään, jee!


2 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis! Nämä tuovat aina hymyn huulilleni :)

  Mä nimeän mun projektin varmaan Kesäkuntoon 20xx -projektiksi. ;) Toisaalta mun täytyy olla puolimaratonkunnossa toukokuun lopulla ja kai sitä jonkun painotavoitteenkin voisi asettaa. Joo, olen mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään huono tavoite tuo puolimaratonkuntokaan, itselläni sellaiseen mahdollisuus ehkä ensi vuonna? Ottaisin puolimaratonkunnon ehkä vielä mieluummin kuin ns. kesäkunnon! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista