sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Go Fat Go ja varaslähtö

Huomenna alkaa 21 päivän mittainen Go Fat Go - haaste. Lueskelin perjantaina ja eilen Fitfarmin foorumia ja innostuin muiden kirjoituksista niin paljon, että en malttanut odottaa haasteen kanssa maanantaihin. Ajattelin myös, että sunnuntai on helpompi päivä aloittaa, kun mieskin on koko päivän kotona, ja saan rauhassa miettiä ruokajuttuja ja kiukutella omissa oloissani, jos tarvetta ilmenee. :D

Googlettelin myös ihmisten aiemmissa GFG-haasteissa saavuttamia tuloksia, ja kirjo oli valtava. Joku ei ollut saanut ohjeiden kirjaimellisesta noudattamisesta huolimatta kuin ainoastaan reilun kilon pois, eikä senttejäkään ollut montaa lähtenyt. Onneksi tavallisempaa taisi olla 3-5 kilon putoaminen. Itsellä painon putoamistakin suurempi tavoite olisi oppia sokerin mussuttamisesta ja virvoitusjuomista eroon sekä oppia syömään säännöllisin väliajoin. Lisäksi tässä ruokavaliossa syödään paljon marjoja (vaihtoehtoisesti mehukeittoa...) ja kasviksia, joten mielestäni vaikuttaa ihan järkevältä. Mutta koska imetän vielä jonkin verran tuota vähän yli yksivuotiastani, en halua käyttää mitään rasvanpolttajia yms. Harkitsen vielä palautusjuoman hankkimista, kaikkien mukaan se on pakollinen, mutta jostain syystä arveluttaa tuollaiset jauheet, varsinkin kun ne aineet päätyvät lapseenkin maidon kautta.

Mutta siis, tänään aamu alkoi isolla lautasellisella kaurapuuroa höystettynä 100g mustaherukoita ja 100g raejuustoa. Kuulostaa aika mielenkiintoiselta, mutta maistui yllättäen ihan hyvältä ja piti nälkää älyttömän pitkään!


Lounaaksi seitiä, nuppuvihanneksia, raejuustoa ja oliiviöljyä. Vaikka ruoasta ei saisi koskaan sanoa, että hyi, niin nyt on pakko.


Heräsin aamulla niin myöhään, että en olisi ehtinyt syömään kaikkia ruokia, ja koska tämä ei vielä ollut virallinen GFG-päivä, niin se sallittakoon. Skippasin siis välipalan, ja söin seuraavaksi päivällisen: kurkkua, tomaattia ja currylla, kurkumalla ja suolalla maustettuja broilerin fileesuikaleita. Ihan hyvää, mutta olisi kaivannut jotain kastiketta. Tähän olisi kuulunut myös jonkinlainen hiilarilähde, mutta unohdin sen. Huomenna sitten tarkemmin. :)Iltapalaksi purkillinen rahkaa, mustaherukoita ja mustikoita, vehnäleseitä ja vettä.

Tässä vielä muita tähän juttuun kuuluvia "herkkuja"... Maitohappobakteerit ovat ihan oma lisäni antibioottikuurin takia. Tuo Möllerin omega3-neste on tosi pahaa, mutta sisältää paljon EPA:a ja DHA:ta, ja on käsittääkseni kapseleita laadukkaampaa. Siitä en tiedä, mutta inhoan kapseleiden isoja liivatekuoria.


Vettä join n. kolme litraa ja vessassa olen saanut ravata ihan jatkuvasti, kaupassa meinasin pissata housuuni. Pääsyy lienee kuitenkin jo talttumassa oleva tulehdus, mutta kyllä tuolla vesimäärälläkin on varmaan oma osuutensa asiassa.

Treenipuoleen en ole vielä viitsinyt sen kummemmin tutustua, kun olen ollut viikonlopun flunssassa. Nyt se näyttäisi jo helpottavan, joten jospa jo huomenna pääsisi tekemään jotain!

Mutta kaikenkaikkiaan ihan ok päivä, vaikka syömiset melko vähäisiä olivatkin (söin kyllä perjantaina ja lauantaina tämänkin päivän edestä...). Huomenna sitten aloitetaan ihan virallisesti, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti