tiistai 3. tammikuuta 2012

Helpottaa

Kolmas karkiton päivä pulkassa, ja tällä kertaa panostin aamusta alkaen proteiineihin, ja eipä tullutkaan samanlaista nälkää kuin eilen! Söin siis välipaloina leivän sijasta maitorahkaa, ja oli hyvä ratkaisu. Kävin ostamassa kaupasta monta purkkia lisää jääkaappiin. Aiemmin olen syönyt Ehrmannin maitorahkaa, mutta nykyään valitsen aina Valion pehmeän maitorahkan, se kun on edullista, siedettävän makuista paljaaltaankin ja mikä tärkeintä, kotimaista.

Aamulla vatsa oli ihan järjetön pallo ja alavatsaa vihloi. Kävi mielessä, että näinköhän menkat on alkamassa. Eipä niitä olekaan melkein kahteen vuoteen näkynyt, eli kai se olisi jo aikakin. Olen edelleen ihan turvoksissa, toivottavasti viikonlopun mittaus-/kuvaustuokioon mennessä tämä olotila olisi edes vähän helpottanut.

Liikunta on jäänyt ihan täysin, tänään piti lähteä lenkille miehen tultua töistä, mutta lähdettiinkin etsimään mulle alesta juoksukenkiä. Turha reissu, ei löytynyt. Ei sillä, juoksemisen aloittaminenkin on vielä vasta ajatuksen tasolla...

Ilmoittauduin muuten Go Fat Go - haasteeseen, alkaa 16.1. Jännää! :D Meinaako kukaan muu osallistua? Tai no varmasti aika moni, mutta siellä ruudun toisella puolella? :) Ilmoittautumaan pääsee täältä.

2 kommenttia:

  1. Hmmm, mielenkiintoinen haaste. Varmaan osallistuisin, mutta tällä hetkellä vielä imetys sen verran runsasta, että ei taida soveltua moinen. Voishan sitä toki ilmoittautua ja hyödyntää ohjeet joskus myöhemmin ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, ei varmaan kannata, jos imettää vielä paljon. Mutta tosiaan ne ohjeethan kannattaa ottaa, käsittääkseni tuo on viimeinen GFG, eli siinäkin mielessä. :)

    Itsekin vielä imetän jonkin verran, mutta kun tyttö alkaa olla jo sen ikäinen, että syö pääasiassa muuta ruokaa, niin en usko tuon olevan ongelma.

    VastaaPoista