sunnuntai 29. tammikuuta 2012

GFG - punnituspäivä 2

Oho, eipä ole tullut päiviteltyä blogia sitten alkuviikon. GFG on sujunut omalla painollaan, tosin valehtelisin, jos sanoisin, ettei ole tehnyt tiukkaa välillä. Makeanhimo nostelee säännöllisesti päätään, mutta en silti voisi kuvitellakaan "sortuvani". Lähinnä mua pelottaa vatsan kannalta, se on ollut nyt niin ihanan rauhallinen, että en yhtään haluaisi riskeerata sitä syömällä jotain ylimääräistä. Toisaalta rahka ja pakastemarjat ällöttävät jo ajatuksena, ja huomaan yhä useammin syöväni rahkan ilman mitään lisiä. Ei siinä juurikaan nautinnosta voi puhua. Nälkä ei ole oikein koskaan, ja ruoasta onkin tullut lähinnä polttoainetta. Tavallaan ihan hyvä juttu, tällaiselle tunnesyöpölle varsin avartava kokemus. ;) Ruokavalion runko on kuitenkin todella hyvä, ja aion jatkaa edelleen sen mukaan viikon päästäkin virallisen GFG:n päättyessä, mutta sovellan vähän enemmän oman maun mukaiseksi. Aamiainen pysyy tosin täsmälleen samanlaisena, olen tainnut jäädä koukkuun kaurapuuro-raejuusto-pakastemarja-komboon, ihmeellistä kyllä! :D

Aamulla herätessäni sormet tuntuivat ihan nakeilta. En tiedä, johtuiko siitä, että eilen vedenjuonti jäi vähemmälle kuin yleensä. Mittailin mittanauhalla, ja se nyt ei kamalan suuria muutoksia näyttänyt, onneksi ei kuitenkaan plussaa! :)

Vyötärö (kapein kohta): 73 cm 67 cm 67 cm
Lantio (jenkkiksien kohta): 86 cm 85 cm 83 cm
Reisi oik. 54,5 cm 53 cm 52,5 cm vas. 53cm 52 cm 52 cm

Tällä viikolla lähti varmaan alakroppaa enemmän fläsää naamasta, kasvot näyttävät kapeammilta ja kaksoisleuka on melkein muisto vain.

Vaaka näytti seuraavaa:


Aika hurjaa, että kahdessa viikossa on pudonnut yli neljä kiloa.

Käytiin muuten äsken sukulaislapsen synttäreillä, eikä tehnyt yhtään mieli mitään tarjottavia. Pelkäsin etukäteen, että siellä alkaa kamala silmienpyörittely, jos en ota mitään, mutta ei kukaan varmaan edes huomannut, ja hyvä niin. :) Olin kyllä varautunut siihen, että jos pääsen helpommalla ottamalla kakkupalan, otan sen. Ensi sunnuntaina, kun kolme viikkoa GFG:tä on täynnä, aion syödä jotain hyvää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti