lauantai 4. helmikuuta 2012

GFG - päivä 21

Viimeistä päivää tiukalla GFG-ruokavaliolla viedään. En olisi koskaan uskonut, että minä, sokerihiiri nro 1, pystyn tähän. Olen niin ylpeä itsestäni että melkein menin feisbuukkiinkin elvistelemään. :D Niin ja tiukalla ruokavaliolla tarkoitan sitä, että tänään noudatan sitä viimeisen kerran kirjaimellisesti, huomisesta alkaen aion syödä suunnilleen samaa ruokaa muun perheen kanssa. Muuten jatkan GFG-linjalla, eli aamupuuro raejuustolla, maitorahkaa välipalaksi/iltapalaksi ja turhat höttöhiilarit minimiin. Olen nyt ollut ilman vehnäleseitä, ja keittänyt aamupuuron kaurahiutaleiden sijaan kauraleseistä (niin joo, se siitä kirjallisesta ohjeiden noudattamisesta! :D), sillä leseiden ravintoarvo on paljon parempi, ja esim. kuituja tulee enemmän, mutta mun vatsalle tuollainen puuro on paljon hellempi kuin peruskaurapuuro höystettynä vehnäleseillä. Kauralesepuuro maistuukin paljon paremmalta! Olen tietoisesti yrittänyt vältellä gluteenipitoisia juttuja, ja siksi olen syönyt aina päivällisellä leivän tai pastan sijaan täysjyväriisiä.

Tiedän, että kuulostan taas joltain fanaatikolta tai hihhulilta, mutta on pakko sanoa, että GFG-haasteeseen osallistuminen taisi olla yksi elämäni parhaista päätöksistä! Olen voinut niin paljon paremmin, sekä fyysisesti että henkisesti (hetkellisiä hiilarihimoketutuksia lukuunottamatta), herään aamuisin virkeänä, olen energisempi, keho on ravitumpi, ei ole jatkuva "sokerikooma" päällä, lapset syövät terveellisemmin ja säännöllisemmin, kun äiti ei ole koko ajan puputtamassa jotain (jolloin lapsetkin kerjäävät koko ajan sitä samaa itselleen). Iho näyttää hyvältä, kuulaalta ja tasaiselta (mun ei tarvitse laittaa välttämättä edes meikkiä), tämäkin johtuu epäilemättä mm. runsaasta vedenjuonnista ja puhtaammasta ravinnosta, kaksoisleuka ei pistä enää silmään, jenkkakahvoista ei saa puristettua yhtä isoa makkaraa kuin aikaisemmin, käsivarsissa on jo vähän muotoa, olemus on ryhdikkäämpi...

Olen tosi tyytyväinen itseeni ja peilikuvaani. Ja tämä muutos vain kolmessa viikossa, uskomatonta! :)

                                 (http://weheartit.com/entry/22275190)

Huomenna sitten vaakaa ja mittanauhaa ja jonkinlainen loppuraportti näistä kolmesta viikosta luvassa. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

PS. Voi olla, että en pidäkään karkitonta vuotta, haluaisin nimittäin kovasti 70%:sen appelsiinisuklaan satunnaisherkuksi.

10 kommenttia:

  1. Menipäs tämä kolme viikkoa nopeasti. Tuntuu, että vasta aloitit :) Aika hyvä mainos se joka tapauksessa GFG:n puolesta oli.

    Lasketaanko tummasuklaa edes karkiksi, kun asiantuntijat on sitä mieltä, että se on kohtuullisissa määrin jopa terveellistä? ;)

    VastaaPoista
  2. tosi hianoo, ite en tommoseen varmaan ees pystyis. mut tosi mukavaa lukee et oot onnistunut noin hyvin.
    ja ite syön tota 70% suklaata melki joka päivä palan tai kaksi, ei se ees oo niin hyvää et enempää tekis mieli! mut onnea vielä saavutuksessa, pistää miettimään omia syömisiä :D

    VastaaPoista
  3. Aku, aika kului tosiaan nopeasti, vaikka ekat päivät kyllä matelivat vieroitusoireiden takia. :) Juu,ei sitä tummaa suklaata varmaan voi karkiksi laskea, sovitaan niin! ;)

    kukkakeiju, kiitos! Kyllä tämä kolme viikkoa itseäkin vähän herätteli noiden ruokailutottumusten suhteen, ja hyvä niin. :D

    VastaaPoista
  4. (Women believe this is true, whether they're from Fargo, Miami, or Sioux City. As expected, the models of consoles offered include the Xbox 360, the Sony Playstation 3, and the Nintendo Wii. Later on you will be surprised that there is a tiny scratch on your phone's screen.


    My blog post mac book air

    VastaaPoista
  5. Even though there are only 19 focal points, as opposed to
    Nikon's 39, the quality is still unparalleled. The Power - Shot SD890 IS Digital Camera is on the cutting edge of Canon technology, being the only of its class to offer a full 5x digital zoom. The DIGIC II processor lets you shoot up to 4 frames per second, and will produce prints that are large enough for almost any purpose.

    Stop by my site :: canon 6d

    VastaaPoista
  6. The WI-FI enabled chromebooks, by Acer will come somewhere
    around $350. The NP-NF310 retails around $350 and features an ultra
    fast start-up speed (under 3 seconds) and a 9+ hour battery life.
    To record an alarm image manually, security operator can use.



    Also visit my web site samsung chromebook review

    VastaaPoista
  7. However, all of the digital products including Samsung galaxy tab as well, which use memory card to
    store your data or files, such as videos, images or audio files, so human operation would make data
    lost on Galaxy Tab accidently. 1 feels excellent within the hand
    not like the Motorola Xoom and the Acer Iconia A500.
    Samsung galaxy has been developed as a star model that is available at best bargain
    deals.

    VastaaPoista
  8. Samsung has crammed its cameras with a variety of software like
    Eraser, Drama Shot, Cinema Shot, Story Album, Sound Shot, Dual-Shot and Beauty Shot.
    With the Samsung Galaxy literally taking the mobile phone world by storm, there is increased anticipation of the arrival of the next generation
    Galaxy S smartphone handset. Then it was dragged by a string
    and the results are there in front of you.

    Have a look at my web site ... samsung s4

    VastaaPoista
  9. Tablets are like the Titanic; it should never be your primary device, unless checking email, watching You - Tube videos, and stalking people on Facebook is what your life consists of.
    If you little bit understand technologies, you can easily root your Black - Berry.
    Sources demonstrate that this newly designed solution designed
    to offer a streamlined framework for enterprises to unfurl mobile apps for Blackberry Play
    - Book tablet users within the organization.

    Here is my page: blackberry playbook review

    VastaaPoista
  10. The hold is one of numerous accessories that can be utilized on the Canon 5D.
    Some as well as components of the Nikon D700 are these:
    . Compared to the standard prices of camcorders, a DSLR holds its own.


    Feel free to surf to my site: canon 5d mark iii

    VastaaPoista