lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kuvapäivitys

No niin, taas kävi kuten aina, kamerassa vilkutti akku lopussa - valo, ja piti kamalalla vauhdilla vetää biksut päälle ja hyökätä kameran eteen. Tästä syystä ei kuvia ole nytkään kuin yhdestä kuvakulmasta, tylsästi suoraan edestä. :/ Mutta ehkä tuosta jotain osviittaa saa.

Tässä siis alkutilanne viime marraskuulta:


Tässä tammikuista päivitystä, painoa muutama kilo vähemmän:

Ja viimeisimpänä äsken otettu kuva. Bikinit näyttävät vähän hassuilta, kun toinen rinta on ihan eri paria. Luultavasti tämä tulee muuttumaan kesään mennessä, kun imetys vähenee/loppuu, sitten ovat molemmat yhtä tyhjät. :D Ja onhan nuo bikinit vähän hutiloiden aseteltukin. Pahoittelen tökeröä muokkausta, meni näköjään liian pieneksikin.Ostin noihin samanvärisen alaosankin, mutta tykkään enemmän näistä eriparisista. :) Nämä ovat varmasti tosi kivannäköiset, kun iho on vähän ruskettunut.

Mutta seuraava kuva sitten taas kuukauden päästä, toivottavasti olisi vähän enemmän lihasta näkyvissä silloin. Tai viimeistään kesällä. :)

6 kommenttia:

 1. Kuvista selviää se ollennainen jokatapauksessa! :) Upea muutos! Kyllä sun jo kelpaa vaikka samantien lähteä rannalle ;) Mä arvostan aivan mielettömästi äitejä, joilla on kroppa hyvässä tikissä :) Pyrin kyllä ehdottomasti itse samaan aikanaan.

  VastaaPoista
 2. Juu, ei mitään hätää bikinikunnon kanssa. Näytät jo nyt tosi hyvältä :) Ja mä olen noin ruskea ruskettuneena kuin sä tossa vikassa kuvassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoistanne FaerieS ja Aku, tuli tosi hyvä mieli. :) Olette ihania!

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä muutos sinussa on tapahtunut! Kesäkunto 2012, siulla on se ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Noora, harmi vain, että tämänhetkinen kunto on kaukana tuosta viimeisestä kuvasta. :D Mutta eiköhän sinne taas päästä. :)

  VastaaPoista