tiistai 20. joulukuuta 2011

Turvottaa

Aamulla oli tosi paksu olo. Sellainen turvonnut ja pöhöttynyt. Kävin mielenkiinnosta vaa'alla ja se näytti niin karmeaa lukemaa, että meinasin pyörtyä. Seuraavaksi meinasin tulla kirjoittamaan tänne, että pistän projektin jäihin ja palaan asiaan joulun jälkeen, enkä todellakaan aio ottaa mitään kuvia torstaina/perjantaina, ihan vaan oman joulumielen vuoksi. No niistä kuvista en tiedä, pakko kai ne on ottaa, vaikka ei yhtään huvittaisi. Kun ei niissä mitään erityistä edistystä näy.

Keskityin tänään saamaan tätä pöhötystä pois, join vettä joka välissä ja ravasin vessassa. Yritin syödä kevyesti (pari suklaakonvehtia meni, myönnän) ja illalla käytiin lyhyellä lenkillä ja crossailin vielä tunnin. Loppuillan väkersin joululahjoja tuskan hiki otsalla, ei yksinkertaisesti jäänyt aikaa syödä mitään ylimääräistä. :D En tiedä, auttoiko, luultavasti vaaka on huomenna ihan samaa mieltä kuin tänään. No, se on sen ajan murhe, nyt unille!

2 kommenttia:

  1. hyvät joulut teille ja turhat ressit pois! mää ainakin laitan nyt laihiksen joululomalle :D
    (joka ei silti tarkoita ylenpalttista mässäilyä)

    mun mielestä sulta on pudonnut paino jo tosi hyvin et nou hätä!!

    VastaaPoista
  2. Viisauden sanoja, kukkakeiju, kiitos niistä! :D Ehkä tosiaan olisi aika ottaa ihan hyvällä omalla tunnolla rennosti, onhan jo melkein joulu. Ehtii sitä sitten ensi vuonnakin elää terveellisesti. :) Ihanaa joulua sullekin! :)

    VastaaPoista