torstai 29. joulukuuta 2011

Miten tästä eteenpäin?

Terveiset täältä suklaakonvehtien keskeltä! Kompensoin joulun vähäistä herkuttelua ostamalla alennusmyynneistä kymmenen suklaarasiaa. Onneksi mies on tuhonnut herkkuja tasavertaisesti allekirjoittaneen kanssa, saattaisi muuten tulla kaikki tiputetut kilot ryminällä takaisin! Enkä siis ole syönyt 10 rasiallista suklaata, kyllä niistä suurin osa on vielä avaamattomana kaapissa. ;)

                                            (http://weheartit.com/entry/19539007)

Mutta nyt pitäisi jatkaa projektia siitä, mihin se ennen joulua jäi. Haaveena ja realistisena tavoitteena olisi timmi kroppa ja energinen, itseensä tyytyväinen olo ensi kesänä. Jos tavoitepainoa miettii, niin ehkä n. 52 kg voisi olla sellainen. Painoa enemmän merkitsee kuitenkin senttimetrit ja eritoten oma olo. Ennen ensimmäistä raskautta painoin alle 50 kg, ja se oli ehkä hieman liian vähän.


Ongelmakohtina mulla on edelleen ihan liiallinen makean ja muiden hiilaripitoisten herkkujen syönti. Korvaan usein makealla/leivällä terveelliset lämpimät ateriat, ja tuloksena on väsähtänyt olo, huonolta näyttävä iho ja temppuileva vatsa. Vaikka karppaajaa minusta ei saisi tekemälläkään, on pakko keskittyä huonojen hiilihydraattien karsimiseen. Ja koska tykkään haasteista, mietin puolitosissani, että olisin koko ensi vuoden ilman karkkia! Ajatus tuntuu tosi hurjalta, mutta olisi hienoa onnistua tuollaisessa. Jätän asian hautumaan. :)

                                          (http://weheartit.com/entry/19431014)

Liikuntaa pitäisi lisätä. Raskauksien jäljiltä etenkin alavatsa on tosi löysä, joten siihen täytyy kiinnittää huomiota. Tykkään treenata crosstrainerillani, ja myöhemmin olisi tarkoituksena alkaa taas hölkkäämään. Kaiholla muistelen niitä aikoja, kun saatoin juosta kaksi tuntia metsäpoluilla. Voi sitä enforfiinihumalaa!

                                          (http://weheartit.com/join?heart=19553963)


Olisipa mullakin tuollainen vatsa! :) No, itsestänihän se on kiinni, joten ensi kesänä on!

6 kommenttia:

 1. Mäkin olen miettinyt tota karkitonta vuotta. Ajatus tuntuu ensin ihan käsittämättömältä, mutta kun siihen paneutuu, niin ei se sitä kuitenkaan ole. Vielä on muutama päivä aikaa harkita ;)

  VastaaPoista
 2. No niin Aku, eiköhän haasteta itsemme ja vietetä karkiton vuosi! Helpottaisi kummasti, kun tietäisi, ettei ole ainoa kärvistelijä. ;D

  VastaaPoista
 3. Otan haasteen vastaan! :)

  Vähän aikaa pyörittelin silmiäni ja sormiani, että mitähän tästä tulee, mutta mitään ei saavuta, jos ei yritä. Tammikuun viettäisin joka tapauksessa karkittomana, joten kai siinä samalla menee loppuvuosikin ;)

  Kovasti paljon tahdonvoimia meille molemmille tulevaan vuoteen! :)

  VastaaPoista
 4. Voi mäkin haluan tommosen vatsan :) Piru vie ku tommone olis ni vois sanoa olevansa kunnon tikissä :D

  VastaaPoista
 5. Aku, jee, oikea asenne! :D

  FaerieS, no niinpä! Mutta kyllä tuollainen on varmasti ihan saavutettavissa, kovaa työtä tosin epäilemättä vaatii. :)

  VastaaPoista
 6. Jep varmasti on mahdollista :)
  Parhautta olis kun ei enää peilistä näkyisi jenkkakahvoja, se löllöhöttö lantiolla mua ehkä kaikista eniten etoo.. :)

  VastaaPoista