perjantai 2. joulukuuta 2011

Punnituspäivä nro 3

Tänään oli siis kolmas punnitus, kolme vielä jäljellä ennen joulua. :) Vaaka näytti niinkin mukavaa lukemaa, kuin 55,9 kg! En olekaan sitten alkukesän nähnyt moisia lukemia. Luultavasti huomenna vaaka näyttäisi enemmän, olo nimittäin tuntui vähän nestehukkaiselta, mutta onneksi seuraava virallinen punnitus on vasta viikon päästä. Seuraavasta viikosta tuleekin haasteellinen, sillä meille tulee vieraita sunnuntaina ja he viipyvät keskiviikkoon tai torstaihin. Ja näiden vieraiden kanssa on tapana ollut syödä hyvin ja runsaasti. :D Ajateltiin jonain päivänä mennä ihan ravintolaan syömään.

Nyt olisi siis melkein kolme kiloa tiputettu, vajaa kaksi enää jäljellä. Ihanaa! :) Kysyin eilen mieheltä, että näytänkö siltä että olisin laihtunut. "No enhän mä huomaisi, kun näen sua koko ajan." Että näin, miehen takia ei siis ainakaan kannattaisi laihduttaa. Onneksi tiputankin kiloja ihan oman itseni ja oman oloni vuoksi. :)

Kivaa viikonloppua ja tsemppiä kaikille samassa veneessä oleville! Ei ole helppoa näin joulun alla, ei. Mutta ei kannata heittää vielä ranttaliksi, on muuten tammikuussa vielä enemmän tiputettavaa. Sitä paitsi jouluna suklaa ja muut herkut maistuvat vieläkin paremmilta, kun ei ole kyllästänyt itseään niillä koko joulukuuta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti