maanantai 12. joulukuuta 2011

Loppurutistus

Pitänee julistaa virallinen loppurutistus alkaneeksi. Jouluun mennessä painoa pitäisi olla viisi kiloa vähemmän kuin tätä blogia aloittaessani, ja jouluun on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa. Selvää on, että en tule tavoitetta saavuttamaan ilman kunnon tsemppausta, äsken nimittäin vaaka näytti kilon enemmän kuin perjantaina - osa toki nestettä/turvotusta, mutta silti. Miten sitten ajattelin tsempata?

- herkut minimissä (suklaapala silloin tällöin ei ole katastrofi, mutta mihinkään suurempaan herkutteluun ei ole varaa). Tässä on takana vähän sekin, että kun on nyt hetken ilman makeita herkkuja, maistuvat ne jouluna todella hyvältä! :)

- joka päivä jotain liikuntaa

- joka päivä blogin päivitys selkärangan vahvistamiseksi :D

Eiköhän tällä reseptillä päästä ihan hyviin tuloksiin! Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon! :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppaat niin, että muistat syödä tasatunnein etkä keräämällä nälkää. Se toimii ainakin minulla. :) Ja ajattelet mitä suuhus pistät.

  Jouluna/muuten syöt normaalisti, mutta pienempiä annoksia. Huomaat olevasi paljon ähkympi kun syöt vielä hitaasti ja nauttien. ;) Ja liikunta on mikä paras. Kuntosali, lenkkeily, oma rääkkiharrastus ja hyötyliikunta pitää sinut kunnossa.

  Hyvin menee! :))

  VastaaPoista
 2. Mä oon samoilla linjoilla kun -neulootikko-, syö useesti mutta vähän kerrallaan ja muista proteiini, varsinkin aamupalalla :) Mä pyrin syömään kolmen tunnin välein ja melkein samalla kaavalla joka päivä. Jonkun mielestä voi olla tylsää, mutta mulla se toimii, eli jokainen tyylillään ja vinkkejähän tässä vaihdetaan ;)

  Tsemppiä, kyllä sä siihen pystyt :) !!

  VastaaPoista