sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Sunnuntaita

Eipä mennyt eilinenkään laihiksen suhteen ihan putkeen. Lähdettiin siskon kanssa joululahjaostoksille (kummasti meni 6h, mutta yhtään lahjaa ei ostettu :D) ja käytiin syömässä Pancho Villassa. Siellähän tunnetusti on tosi kevyttä ruokaa! ;) Illan vietin sohvalla netistä lahjaideoita etsiskellen ja samalla edellisillalta jääneitä herkkuja mussuttaen. Kaloreista viis, ihana päivä oli ja rentouttava iltakin. :)

Vähän päivän hurjaa kalorimäärää tasapainotti aamuinen crossailu (45min). Ei muuten ehkä ole parempaa tapaa aloittaa päivä kuin pieni kuntoilu ja sen jälkeen suihku. Tulee tosi energinen olo heti aamusta. Tänään tosin jäi aamutreeni välistä, nautiskelen aamun kolmatta kahvikupillista villaviltin alla sohvalla. Pitäisi kyllä jossain välissä löytää intoa lenkille tai crossailuun, illalla tulee vieraita ja todennäköisesti liikunta tulee olemaan alkuviikon hyvin vähissä.

Mutta jos vielä vähän kahvia...

2 kommenttia:

  1. pöh siun tarvii laihuttaa,sopivissa mitoissa oot8)
    niin ja tosi kiva blogi siul..mukavaa luettavaa(:

    http://isawanangelbecomedevil.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Roosa! :) Totta, että olen ihan normaalipainoinen, mutta itse tykkään peilikuvastani enemmän muutaman kilon hoikempana. :)

    VastaaPoista