torstai 8. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Nyt on vieraat saatu takaisin kotiinsa, ja paluu ns. normiarkeen voi alkaa. Tai olisi voinut alkaa jo puolen päivän aikaan, mutta en saanut potkittua itseäni lenkille tai crossarille. Keittiöön kyllä jaksoin kävellä - palkkioksi sain kolme joulutorttua (omenamarmeladilla, nam!). Huomenna olisi kyllä pakko kuntoilla, muutun ihan pullamössöksi tällä menolla.

Äsken sovitin yhtä vanhaa tunikaani ja tajusin jälleen kerran, miten älyttömän leveä lantio mulla on! Tuntuu, ettei se pienene ollenkaan. Voikohan olla, että se jää tuollaiseksi, vaikka laihtuisin kymmenen kiloa? "Synnyttäneen naisen lantio" - tällaistako se tarkoittaa? Eikö siitä pääse eroon?! Apua! No, onneksi otin kuvan alkutilanteesta, ja viimeistään jouluna julkaisen sen sekä päivitetyn kuvan, toivottavasti niissä huomaa edes jotain eroa!

Mutta joo, huomenna ruotuun taas! Ja perjantaina vaa'alle.

2 kommenttia:

  1. Kyl se siitä, mäkin sain koottua itteni vasta eilen parin päivän lipsumisen jälkeen.... :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että sait koottua itsesi. :) Mä en vieläkään ole oikein löytänyt kunnon tsemppiä. Mutta kyllä se tästä, pääasia, ettei päästä hommaa karkaamaan kokonaan hanskasta motivaatiopulan aikana. :)

    VastaaPoista