maanantai 14. toukokuuta 2012

Paluu ruotuun - ihan tosissaan

Pahoilla teillä on oltu, myönnän! Olen lääkinnyt pienempiä ja isompia mielipahoja ja murheita sokerilla ja rasvalla ja lihonut siitä hyvästä useamman kilon, vaaka näyttää 55-56 kg. :( Nyt sitten tajusin, etteivät ne murheet syömisellä pienene, päinvastoin: muiden murheiden lisäksi saan murehtia suurentuneita lukemia vaa'alla, väsähtänyttä oloa, huonoa ihoa ja nestekertymiä kropassa. Hehkeää!

Otan nyt kunnon niskaperseotteen itsestäni ja laitan itseni takaisin ruotuun. Tänään olen onnistunut välttelemään miehen kisaevääksi tarkoitettuja sipsejä rouskuttamalla porkkanoita. Tein jo aamulla jääkaappiin ison rasiallisen porkkanatikkuja ja rahkadippiä ja olen nakerrellut niitä lasten kanssa pitkin päivää. Tuo rahkaan tehty dippi ei vain oikein toimi, kyllä kermaviili on aina kermaviili. Mutta porkkanoita kannattaa syödä nyt paljon, niin ei kesällä pala niin helposti. Käsittääkseni tomaatin lykopeenillä on samansuuntaisia vaikutuksia, joten sitä myös paljon ääntä kohti niin paljon kuin suinkin jaksaa. :)

Onneksi olen kuitenkin lenkkeillyt melko ahkerasti, on kai sekin jotain.

Tällainen nopea ilmoitus vain, että tiedätte, etten ole heittänyt pyyhettä kehään. Kesäkin on ihan kohta täällä, ja se motivoi jos mikä!

4 kommenttia:

 1. Kisaherkut on pahoja. Täällä vähän jouduttu niiden uhriksi, mutta onneksi vain vähän. Yleensä kun en syö sipsejä ollenkaan. Tsemppiä jatkoon ja kesää kohti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, ehkä tämä tästä lähtee sujumaan! :)

   Poista
 2. joo kutakuinkin samoilla linjoilla täälläkin. kesäjuhlia tiedossa, jos niitten innoittamana jaksais pysyä ruodussa! muuten on pakko mennä taas gfg linjalle.
  mutta tsemppii sinne.
  T:kukkakeiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen välillä epätoivoissani miettinyt uutta gfg-jaksoa. Kun ei näköjään itsekuri toimi soveltavammassa syömisessä... Kiitos tsempeistä, tsemppiä sullekin! :)

   Poista