maanantai 18. kesäkuuta 2012

Uusi viikko, vanhat kujeet

8. Kirjoita  ylös tämänhetkinen painosi. Oletko laihtunut yhtään viikon aikana? Jos et, mitkä ovat suunnitelmasi tulevalle viikolle?

55,8 kg näytti vaaka aamulla. Tosin söin eilen illalla miljoona palaa raparperipiirakkaa, joten toivon, että osa on vain suuren hiilarimäärän aiheuttamaa nestekertymää. Joka tapauksessa painoa on 700g vähemmän kuin viikko sitten, mikä on ihan hyvä tulos.

Lueskelin aamulla noita kirjoituksiani GoFatGo:n ajalta, ja tulipa ikävä sitä hyvää ja energistä oloa! Sanomattakin on selvää, että hyvistä aikomuksistani huolimatta olen GFG:n jälkeen syönyt kuin porsas, vaikka tarkoitus oli pitää GFG:n ruokavalio pohjana jatkossakin. Miten voikin olla näin surkea itsekuri!

Kesällä GFG:n noudattaminen olisi todella helppoa, tuoreita kotimaisia vihanneksia kun saa edullisesti. Eikä marjojenkaan suhteen tarvitse tyytyä pakasteversioihin. Taidan siis nyt jatkaa rennolla GFG-linjalla, eli noudatan sitä (ilman punnitsemisia) sen verran kuin pystyn. Aamu alkoikin puurolla ja raejuustolla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti