keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Helpottaa :)

Kiitos ihanat kannustavista sanoistanne edelliseen postaukseen, niistä oli apua enemmän kuin osaatte arvatakaan! Eilinen oli aivan tuskaa sokerinhimon kanssa, mutta tänään oli jo paljon helpompaa. Kuten Erica sanoi, aamulla on aina tosi tyytyväinen olo, jos ei ole sortunut illalla. :)

Huomenna ollaan menossa lasten kanssa huvipuistoon, saa nähdä kuinka vaikeaa tulee tekemään ilman jäätelöä!

Kahden kuukauden haasteen kysymykset laahaavat taas hieman perässä...

15. Kirjoita ylös tämänhetkinen painosi. Oletko laihtunut yhtään viikon aikana? Jos et, mitkä ovat suunnitelmasi tulevalle viikolle?

Mitähän mä painoin maanantaina, vähän päälle 56? Joka tapauksessa enemmän kuin viikkoa aikaisemmin. Juhannuksena ei tullut hirveästi dieettiä noudatettua... Mutta nyt on pakko tulla tuloksia, kun tämä sokerihiiri jätti sokerin pois! :D

16. Laihdutatko terveellisellä (<kg/viikko) vai epäterveellisellä (>kg/viikko) tahdilla?

Ei näillä mitoilla yli kiloa viikossa tiputeta ilman nälkäkuuria (tai GFG:tä), joten aika rauhallisella tahdilla mennään. Tällaisena kaikki mulle nyt heti - ihmisenä laihtuisin kyllä mielelläni tavoitepainooni ensi maanantaihin mennessä. ;)

17. Kuka on suurin inspiraatiosi painonpudotuksessa ja miksi?

Jenkkien Suurimmassa pudottajassa on ihan käsittämättömiä tyyppejä, monesti motivaatiopulan iskiessä laitankin sarjan pyörimään. Blogimaailmasta voisin mainita jennien ja Erican. Jennie on tosi määrätietoinen ja jotenkin täysi vastakohta jatkuvasti repsahtelevalle itselleni, ja hän on treenannut vartalonsa uskomattoman hyvään kuntoon. Erica on ihanan positiivinen, ja myös hän on muokannut kroppaansa jo todella paljon. Loistavia motivaattoreita kumpainenkin. :)4 kommenttia:

 1. <3

  Ja tsemppiä huomiselle! Vesipullo vaan mukaan ja vaikka proteiinipatukka käsilaukkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, auttoivat! ;) Selvisin siis ilman jäätelöä, vaikka muut pehmiksellä herkuttelivatkin. Tosin söin kyllä rasvaisen paninin, olisi varmaan se jätski ollut pienempi paha. ;)

   Poista
 2. Mäkin inspiroidun Suurimmasta pudottajasta. Ne on ihan uskomattoman sitkeitä ihmisiä, liikkuvat hampaat irvessä voimiensa äärirajoilla. Musta ei taida olla siihen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta heillä onkin Jillian, ihmekös tuo jos treeni-intoa riittää. ;)

   Poista