sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Panostusta liikuntaan

Mulla on jäänyt viime aikoina liikunta melkein kokonaan pois, ei muka ole ollut energiaa ja muutenkin sohva on houkutellut lenkkipolkuja enemmän. Nyt päätin ihan henkisen hyvinvointini vuoksi kääntää kelkkani ja alkaa taas panostaa siihenkin puoleen. Lisäsin jopa sivupalkkiin kohdan, mihin kirjoitan ylös liikutut kilometrit, jospa se kannustaisi.

Uusimman Suurimman pudottajan ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden piti polkea maraton kuntopyörillä. Mieleeni tuli, jaksaisinko itse vetää samanlaisen matkan crosstrainerilla. Yleensähän treenailen tunnin kerrallaan. Eilen aamulla mies lähti lasten kanssa ulos, ja minä päätin kokeilla. Suurinta pudottajaa oli kaksi jaksoa katsomatta, joten ne tietokoneen näytölle pyörimään ja crossarille. Kaksi tuntia myöhemmin...

42,2 km, voittajafiilis!

Laskurit alkavat alusta 999 kcal:n ja 99 minuutin jälkeen, joten "todellinen" (=optimistinen) kcal-kulutus oli 1258 kcal ja aika 2 tuntia 36 sekuntia. Ihan hyvä treeni, voin sanoa! :D Pohkeet ovat vähän kipeinä nyt, mutta muuten ei mitään ongelmia. Tuota juuri rakastan crosstrainerissa, voi vetää niin pitkän treenin kuin kunto kestää, ei tarvitse lopettaa esim. polvikipujen takia. Ja kun katsoo samalla Suurinta pudottajaa, voi kuvitella Jillianin huutavan myös itselleen. :D

Illalla käytiin vielä ystävän kanssa pyörälenkillä, poljettiin 28 km. Pyöräily onkin mun uusi rakkauteni, voittaa tällä hetkellä jopa juoksun. Johtuu ehkä siitä, että juoksulenkit ovat vielä aika tahmeita. Olen surffaillut netissä ja haaveillut kunnollisesta pyörästä, ehkä ensi kesänä sellaiseen olisi rahaa?

Lapset heräsivät tänään klo 5.40, tietysti juuri tänään, kun oli mun vuoroni herätä heidän kanssaan. Yllättävän pirteä olen kuitenkin! :) Huomenna mulla olisikin aika ripsihuoltoon, ajattelin, että se olisi viimeinen kerta, mutta saa nähdä, raaskinko sittenkään näistä luopua. Tällä hetkellä ripset näyttävät törkeiltä, koloja siellä täällä ja sojattavat minne sattuu, mutta ei mulla ole mahdollisuuksia käydä parin viikon välein huolloissa. Huomenna on uusi laittaja, joten saa nähdä, kuinka kauan ripset pysyvät hyvänä. Toiveet ovat ainakin korkealla!

2 kommenttia:

  1. Aika sitkee sissi oot kyl! Oot mun idolini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, vaikka en minä nyt ehkä idoliainesta kuitenkaan ole missään suhteessa. ;)

      Poista