sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viikonloppu ja haaste

Heips!

Viikonloppu meni vähän niin ja näin. Olen syönyt suklaata ja juonut vähän colaakin. Onneksi viikolla pysyin niistä muistaakseni erossa! ;) Jatkossa ajattelin pyrkiä samaan - viikolla EI suklaalle ja muulle hötölle, viikonloppuna kohtuudella, jos niitä on pakko saada.

Viikolle tuli liikuntakertoja 4. Kolmesti salilla ja kerran crosstrainerilla. Perjantaina oli illalla niin kamala fiilis henkisesti että vaikka salikaverini ei päässyt treenaamaan, päätin lähteä yksin. Ja hyvä treeni tuli ja mielikin ehkä vähän parani.

Mutta muihin juttuihin: Aku haastoi minut kympin haasteeseen, kiitos siitä! :) Haasteen ideana on kertoa itsestään kymmenen asiaa, vastata haastajan kysymyksiin ja haastaa ihmisiä eteenpäin. 

10 satunnaista faktaa:

1. Ihan pakko lainata Akua tässä: "Olen ärsyttävä besserwisser, jonka on pakko kommentoida lähes asiaa kuin asiaa. Vaikka tiedän asioista paljon, aika usein toivon, että olisin pitänyt suuni kiinni." Aivan kuin minä, allekirjoitan jokaisen sanan!

2. Murehdin asioita vähän liikaakin.

3. Olen koukussa aamu- ja nykyään myös iltapäiväkahviin.

4. Syön rahkani yleensä smoothiena, tai siis juon.

5. Tykkään katsella tosi-tv:tä, etenkin kaikkia elämänmuutosaiheisia juttuja, kuten Suurinta pudottajaa ja Juttaa ja puolen vuoden superdieettejä. Ruotsin olet mitä syöt vaikuttaa myös ihan kivalta.

6. En kuitenkaan ehdi katsella tv:tä kovinkaan paljoa, joten katson lähes kaikki ohjelmat tallenteina tai tietokoneelta esim. crossaillessa.

7. Nykyään kun menen kauppaan tarkoituksenani ostaa uusia vaatteita esim. töihin, löydän itseni lähes poikkeuksetta urheiluvaateosastolta ja työvaatteet jäävät ostamatta. (Ja oikeasti tarvitsisin niitä!)

8. (En keksi!) Luin aikaisemmin paljon muotiblogeja, mutta nykyään postaukset ovat niin täynnä mainoksia, etten jaksa enää ärsyttää itseäni niillä.

9. Mulla on koirakuume.

10. En oikeasti keksi enää mitään.

Akun kysymykset:

1. Mikä on tärkein syysi harrastaa liikuntaa? 
Ensimmäisenä ehkä henkinen hyvinvointi. Ulkomuodon muutos tulee heti perässä, olen paljon tyytyväisempi omaan ulkonäkööni kun liikun.

2. Missä tilanteessa suunniteltu liikuntakerta jää väliin?

Jos olen todella väsynyt. Joskus myös lapset tuovat omat haasteensa.

3. Millä saat itsesi houkuteltua liikkumaan, vaikka ei huvittaisi?

Ajattelemalla sitä tunnetta, mikä liikunnan jälkeen on. En ole vielä kertaakaan katunut liikkumaan lähtöä, kotiin jäämistä sen sijaan useinkin.
 
4. Mikä on lempiliikuntamuotosi ja miksi?

Tällä hetkellä kuntosali. Muut lempilajit ovat juoksu ja pyöräily. Kevät, tule jo!

5. Mitä uutta liikuntamuotoa tahtoisit kokeilla?

Joogaa, tai sitten jotain tanssia.

6. Mitkä ovat viisi eniten käyttämääsi ruoan raaka-ainetta?

Rahka, broileri, tomaatti, banaani, paistijauheliha. (En tiedä, onko esim. pasta raaka-aine, ei kai? Ei ehkä rahkakaan?) edit. vaihdoin oivariinin tomaattiin, kun sitä laitan melkein ruokaan kuin ruokaan.

7. Mikä on lempiruokasi, jos ruokaa pitää saada nopeasti?

Jos ei ole mitään valmista ruokaa, minkä voi vain lämmittää, niin usein päädyn leipään paksulla leikkelekerroksella ja kaveriksi kaakaota plusmaitoon. Munakas olisi hyvä ja nopea, mutta jostain syystä tulee harvoin tehtyä.

8. Mikä on kaunein piirre ulkonäössäsi?

Hmm. Nykyään tykkään käsivarsistani, vaikka haluankin niihin vielä lisää muotoa. Silmätkin ovat kivat.

9. Mikä on paras luonteenpiirteesi?

Huumorintaju?

10. Mitä toivot vuodelta 2013?

Toivon, että lapset pysyisivät terveinä, samoin kuin minä ja mieskin. Jos lisätoiveen saa esittää, toivoisin kroppani muokkautuvan ihanaksi. :D Ja jos vielä kolmas toive, niin vakituinen työpaikka olisi kiva, tosin epätodennäköinen juttu.

Luulen, että seuraamani blogit ovat tämän haasteen jo saaneet, joten en ainakaan nyt haasta ketään. Pakko mennä nukkumaan!

1 kommentti:

  1. Olepas hyvä! Noiden faktojen keksiminen on muuten tosi vaikeeta. :)

    VastaaPoista