maanantai 14. marraskuuta 2011

Alku

Blogin kirjoittaminen auttaa laihtumaan, se on huomattu. Koska perhe-elämään ja lapsiin keskittyvään alkuperäiseen blogiini ei tuntunut enää kovin luontevalta kirjoittaa valitustekstejä läskeistä, aloitin uuden blogin. Tänne voin vuodattaa hyvällä omalla tunnolla kaikkea pinnallista, turhamaista ja itsekeskeistä. :)

Kunnianhimoisena tavoitteenani on painaa jouluna viisi kiloa nykyistä vähemmän. Tänä aamuna vaaka näytti 58,8 kg, mikä on vähän vähemmän kuin viime päivinä, paino on pyörinyt siinä 59 ja 60 kilon välissä. Ihan kiva yllätys, ei siinä. Pituutta löytyy 163,5cm, eli painoindeksi on tällä hetkellä 22. Normaali siis, mutta minulle liikaa. Olen löysä ja rasvainen. :D Oma hyvänolon painoni ja paino, jossa suurin osa vaatekaappini vaatteista mahtuu päälleni, on 51-53kg.

Koska tykkään aina haukata liian ison palan (miksiköhän olen lihonut kesän aikana 7kg...), päätin siis yrittää karistaa viisi kiloa jo jouluun mennessä, joten painaisin silloin 54kg. Normaalipainon sisällä laihduttaessa tuo on aika kova tavoite, mutta tykkään haasteista. Viralliseksi punnituspäiväksi ajattelin perjantaita. Tämän viikon perjantaina vaa'an tulisi siis näyttää 58kg ja siitä eteenpäin joka perjantai jouluun asti 800g vähemmän. Jos näyttää, ettei paino tipu suunnittelemaani tahtia, täytynee tavoitetta tarkastaa. En nimittäin aio alkaa millekään hullulle pussi- tai kaalikeittodieetille, ei tämä sentään niin vakava juttu ole. Sen verran vakava kuitenkin, että tosissani aion tsempata! Ja toivottavasti saan tämän blogin kautta virtuaalisia tsemppikavereita! :)

Varsinaisesti aion olla bikinikunnossa ensi kesänä, laihdutus-/liikunta-/syömisvuodatus ei siis tule päättymään jouluun. Painon ei tarvitse laskea 52:n alle, mutta aion näyttää ensi kesänä tosi hyvältä, eli liikuntaan panostetaan sitten keväällä vielä enemmän kuin nyt.

Otin alkukuvankin, ja jatkossa kuvaan tilanteen kerran kuussa, ainakin kesään asti. Vielä en sitä julkaise, mutta ehkä kuukauden päästä?


(kuva: weheartit.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti