perjantai 25. marraskuuta 2011

Putoaa!

Tänä aamulla siis vaa'alle huonosti nukutun yön jälkeen. Illalla oli kamala nälkä, mutta hillitsin itseni ihan tämän aamun takia. Yleensä syön jotain, jos on nälkä, mutta kiitos viikonlopun rentoilun nyt ei ollut siihen varaa. :D Menin puntarille suoraan sängystä, ja sain tulokseksi 57,4 kg. Pissalla istuessani mietin, että pitänee ottaa kaikki vaatteet pois ennen kuin katson painon uudestaan. Uusi yritys siis, ja tuloksena 57,2 kg! :D Kävin hakemassa kameran, että saan todistusaineistoa, ja sillä kertaa tulokseksi tulikin

                                             (Pahoittelen vanhaa naarmuista ja vauvan kuolaista vaakaa)


Jee! En nyt tiedä, mihin noista lukemista voi luottaa, mutta olettaisin, että tuo viimeinen pitää paikkansa, se tuli nimittäin monta kertaa peräkkäin. Tämän viikon tavoite siis saavutettu. :)

Aluksihan paino tippuu aika rivakasti, joten luulen, että ensi viikosta tulee hankala. Perjantaina painon pitäisi olla 56,4 kg. Ja mun tekisi kovasti mieli hakea kaupasta viikonlopun herkuksi Maraboun Symphony - konvehtirasia. Siinä on niin ihania suklaita! Mutta en sitten tiedä, mitä se merkitsisi ensi viikon tavoitteen saavuttamiselle vai merkitsisikö mitään.

2 kommenttia:

  1. onnittelut :)
    täällä kans eka tavoite suoritettu :)
    ja edellisestä postauksesta sanottava vaan että todellakin se crossari on mullakin ollu ihan korvaamaton!!! ilman sitä ois liikunta toosi vähällä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja onnea myös sulle tavoitteen saavuttamisesta! :) Crossari on tosiaan ihan paras!

    VastaaPoista