sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Rento viikonloppu

Viikonloppu meni tosiaan painonpudotusprojektin suhteen rennosti. Söin muuten suht. kevyesti, mutta vieraiden tuoma 300g:n suklaarasia aiheutti sen, että paino tuskin ainakaan tippui. En vaan pysty vastustamaan kiusausta, kun kaapissa on jotain hyvää! Liikuntaa viikonloppuun kuului 17km kävelyn verran ja crosstrainerilla treenasin äsken 45 minuuttia. Ensi viikolla pitää tsempata tosissaan, että pääsen viikon tavoitteeseen. Jee, kahden viikon päästä mun paino alkaa 56:lla! Ja jouluna mahdun vaatteisiini jo paljon paremmin kuin nyt. Onkohan mulla vähän turhan positiivinen asenne? :D

Mittasin muuten äsken reiden ympäryksen ja vatsan leveimmän kohdan (suunnilleen navan kohdalta). Reisi oli 54cm ja vatsa 89cm. Reisistä saisi lähteä muutama sentti jouluun mennessä, vatsasta vähän enemmän. Tuo vatsa on kahden raskauden jälkeen ehdottomasti mun vartalon pahin ongelmakohta, se pursuaa housuista ja näyttää toppien kanssa törkeältä. Onneksi on syksy/talvi, ja voi piilottaa sen neuleiden alle. Kesällähän tätä ongelmaa ei sitten enää olekaan. ;) Reidet ovat toinen ongelmakohta, selluliittiä on jonkin verran ja muutenkin tykkään itselläni vähän hoikemmista reisistä. Mutta eiköhän ne siitä muokkaudu pikkuhiljaa.

Nyt aionkin löhöillä sohvalla loppuillan. Mies paistoi joulutorttuja, mutta en aio syödä niistä yhtään. Ei tee edes mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti